Λάουρα Νάργες: Αποκάλυψε τα κιλά που έχασε στο Survivor και τι διαφορετικό έκανε από τους υπόλοιπους αποχωρήσαντες

Στο Survivor Πανόραμα βρέθηκε σήμερα η Λάουρα Νάργες που επέστρεψε πριν λίγες ημέρες από το Survivor και το νησί του Άγιου Δομίνικου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε με την Ελεονώρα Μελέτη για όσα έζησε στο νησί.Λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής, η Λάουρα εξήγησε πως μπήκε πάρα πολύ γρήγορα και καλά στο κλίμα. «Μου έκανε πάρα πολύ εντύπωση το επόμενο πρωί μπορούσα να παραγγείλω ό,τι θέλω. Γενικά μου έχει στρίψει εκεί και πλέον είμαι τις υγιεινής διατροφής…. Είχαμε ένα θέμα με τη σοκολάτα. Ακόμα και χτες είχα πατάτα τηγανητή μπροστά μου και δεν την έφαγα», εξομολογήθηκε on camera.

Μάλιστα παραδέχτηκε πως κατάφερε να χάσει 9 κιλά χωρίς όμως να θέλει να τα ξαναπάρει. Σημαντικό είναι πως συγκριτικά με τους υπόλοιπους που αποχώρισαν από το Survivor, η Λάουρα Νάργες έκανε κάτι διαφορετικό.

«Μου το είπαν τα παιδιά από την παραγωγή ότι ήμουν η μόνη παίκτρια που φεύγοντας δεν έφαγα τόσο πολύ. Οι άλλοι έπεφταν με τα μούτρα!», επεσήμανε και συνέχισε: «Φοβόμουν και για το στομάχι μου… γιατί σε ένα έπαθλο αυτό είχα πάθει… Ήθελα να είμαι πιο προσεκτική. Εκείνη τη στιγμή είναι ψυχολογικό και θέλει προσοχή για να μην ξαναβάλεις και γρήγορα τα κιλά και να μην πάθει τίποτα το στομάχι σου.».

Δείτε το βίντεο με όσα ανέφερε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Peoplegreece.com