Διαβάσαμε στο Peoplegreece.com:

Αν και πολλά χρόνια χωρισμένος με την Εύη Αδάμ ο τραγουδιστής δεν έχει απασχολήσει ξανά ιδιαίτερα τα μέσα με την προσωπική του ζωή. Απόφασή του είναι να κρατάει χαμηλό προφίλ και πρωταρχική του έννοια είναι τα παιδιά του. Έχει σκεφτεί όμως το ενδεχόμενο να ξανά φτιάξει τη ζωή του; «Τίποτα δεν αποκλείω στην ζωή μου. Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι, αλλά αν μου την δώσει κατακούτελα, ποτέ δεν ξέρεις. Μάλιστα, πρέπει να σου πω, πως όταν πήγα με το Πρωινό, στην Κυλλήνη, μια συνεργάτης της εκπομπής που ασχολείται με τα ζώδια μου είπε «Θα ξαναπαντρευτείς και σύντομα!», «Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου» είπα από μέσα μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπαντρευτώ χωρίς την έγκριση της Δανάης και της Νεφέλης. Υπολογίζω πολύ την γνώμη τους», δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ!.

Τι λένε όμως οι κόρες του για τις εκάστοτε συντρόφους του; «Δεν τους αρέσει καμία, τις έχουν απορρίψει όλες. Μάλιστα μου λένε «Δεν έχεις γούστο» και τους απαντώ «Μην το λέτε αυτό. Η μητέρα σας είναι μία από τις ομορφότερες γυναίκες της Ελλάδας», απαντά.

Είναι όμως αμφίδρομη η κατάσταση; «Έχω επιδιώξει να γνωρίσω τα αγόρια των κοριτσιών μου, γιατί θέλω να ξέρω τι καπνό φουμάρουν. Προς το παρόν, έχουν κάνει πολύ καλές επιλογές. Έχουμε βγει και όλοι μαζί. Και να σου πω κάτι; Ξέρω ότι, όπως όλα τα κορίτσια, θα τις φλερτάρουν, θα τις φιλήσουν. Δεν μπορώ να τις κλείσω σε μοναστήρι», εξηγεί.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος δεν δηλώνει εντελώς μόνος αλλά ούτε σε σοβαρή σχέση.  «Έχω πολύ καλούς φίλους και φίλες. Όσο για το ερωτικό, θα δούμε. Νέος είμαι ακόμη» και συμπληρώνει «Είναι τέτοιοι οι ρυθμοί της ζωής μου, που δεν νομίζω ότι θα βρεθεί κάποια γυναίκα που θα με αντέξει. Αλλά και εγώ ο ίδιος δεν μπορώ να είμαι σωστός σύντροφος, όταν λείπω από το σπίτι όλη την ώρα, ταξιδεύω σε όλη την Ελλάδα και τις λίγες ελεύθερες ώρες που έχω τις περνάω κυρίως με τα παιδιά μου. Αν είχα μια μόνιμη σύντροφο, θα έπρεπε να τις αφιερώνω ελάχιστο χρόνο. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το υπολογίσει όποια θα είναι δίπλα μου, όπως επίσης και το ότι θα πρέπει να την δεχτούν οι κόρες μου», εξομολογείται στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Διαβάστε επίσης:

Λάμπης Λιβιεράτος: Υπάρχει περίπτωση να οδηγηθεί στα δικαστήρια με την Εύη Αδάμ;

Λάμπης Λιβιεράτος: Τι τον έκανε έξαλλο και ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook;

Ο Λάμπης Λιβιεράτος αποκαλύπτει τη στιγμή που σκέφτηκε να κάνει κακό στον εαυτό του και μίλησε για το θάνατο του αδελφού του

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store