Κρυώνετε; Αυτές είναι οι μπότες που φορούν όλοι οι celebrities στον χιονιά

Tumblr.com

Ο καιρός απο σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, όπως μας έχουν προειδοποιήσειοι μετεωρολόγοι μέσω των ΜΜΕ, θα χαλάσει ξανά και ένα νέο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει την χώρα μας με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, ισχυρότατους βοριάδες αλλά και χιόνια. 

Εμείς όμως στο InStyle δεν πρόκειται να καθήσουμε με σταυρωμένα τα χέρια (ούτε να κουκουλωθούμε με την κουβέρτα μας και να χωθούμε στον αναπαυτικό καναπέ μας). Έχουμε σκοπό να βγούμε, να πάμε μια βόλτα στα μαγαζιά και γιατί όχι να κάνουμε μια κοντινή έκδρομη για να παίξουμε με τα χιόνια (λέμε τώρα). Και το πιο βασικό όπως ξέρουμε όλοι για να μην κρυώνουμε είναι να διατηρούμε τα πόδια μας ζεστά.

ryan-reynolds-blake-lively-canada-02112013-11-820x1230

Μετά από αρκετά μεγάλη έρευνα σας βρήκαμε τις κατάλληλες μπότες που και δεν θα σας αφήσουν να κρυώσετε και θα είναι stylish. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τις προτιμούν οι περισσότερες celebrities του εξωτερικού, ανάμεσά τους η Elle McPherson, η Blake Lively, η Lily Collins αλλά και η Kate Hudson και η January Jones, όταν βρίσκονται σε περιοχές που το θερμότερο δείχνει θερμοκρασίες κάτων από το 0.

Kate Hudson gets in a bit of last minute Chritsmas shopping in Boogies in Aspen, Colorado.

Οι θαυματουργές αυτές μπότες ακούνε στο όνομα Sorel, και έχουν αδιάβροχο δέρμα απ΄ έξω, πλαστικό που κρατάει την υγρασία μακριά απο τα πόδια σας και αφαιρούμενη γούνινη επένδυση στο εσωτερικό για να σας κρατάει ζεστή.  Μάλιστα οι μπότες αυτές θα σας προστατεύσουν ακόμα και αν βρεθείτε στους -25 βαθμούς (ελπίζουμε να μη το ζήσουμε αυτό σύντομα στην Ελλάδα). Μπορείτε να τις βρείτε σε ειδικά καταστήματα στην Ελλάδα αλλά και online.

EXCLUSIVE: Lily Collins is seen making her way to a waiting limo as she makes an arrival into a rainy Los Angeles airport.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο πιο fun τρόπος να καλύψετε τους μαύρους κύκλους

Το πρώτο μήνυμα του Κρατερού Κατσούλη μετά την απομάκρυνσή του από το Epsilon: «Το λόγο έχει η δικαιοσύνη»