Κρατερός Κατσούλης – Κατερίνα Καραβάτου: Ο λόγος που δεν μιλάνε για την αποχώρησή τους από το Epsilon

Κρατερός Κατσούλης – Κατερίνα Καραβάτου: Ο λόγος που δεν μιλάνε για την αποχώρησή τους από το Epsilon

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μίλησαν στο People για την επιτυχία που σημειώνουν τα τελευταία χρόνια στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Star αλλά και για το λόγο που αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από το Epsilon. Όχι μόνο με κακούς οιωνούς αλλά και με μια δίκη να εκρεμεί.

Μια περίεργη επαγγελματική σας στιγμή ήταν η αιφνίδια διακοπή της εκπομπής «Έτοιμο το Πρωινό» στο Epsilon τον Ιανουάριο του 2017. Πώς το αντιμετωπίσατε;

Κατερίνα: Το χειρότερο πράγμα είναι να θέλεις να δουλέψεις, να δίνεις ό,τι έχεις και δεν έχεις, να πολεμάς, κι αυτό να μην τυγχάνει της στήριξης που θα έπρεπε. Όντως ήταν όχι μόνο περίεργη, αλλά μια κακή επαγγελματική στιγμή, όχι μόνο για μας αλλά και για τους συνεργάτες μας. Το συγκεκριμένο πρωινό το ξεκινήσαμε με πάρα πολλά όνειρα και υπό αντίξοες συνθήκες. Δεν μπορώ να πω περισσότερα διότι είμαστε ακόμα στα δικαστήρια και η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει.

Κρατερός: Μόλις είχαμε τελειώσει την εκπομπή και πηγαίναμε να αλλάξουμε όταν μάθαμε από ένα site ότι κόπηκε η εκπομπή. Συγκεκριμένα το διάβασε η Κατερίνα. Όλο αυτό μού φαίνεται λες και συνέβη πριν από πέντε χρόνια και όχι πριν από δύο, ίσως γιατί έχουμε έντονη και γεμάτη καθημερινότητα.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής!

Peoplegreece.com

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα