Κωστής Μαραβέγιας: Μοιράστηκε για πρώτη φορά φωτογραφία της Τόνιας Σωτηροπούλου στο Instagram

Εδώ και λίγους μήνες, ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου ζουν έναν μεγάλο έρωτα. Και μπορεί το ζευγάρι να μην έχει παραδεχθεί ακόμα ανοιχτά τη σχέση του, ωστόσο έχουν πραγματοποιήσει διάφορες κοσμικές εμφανίσεις ενώ πριν από λίγες ημέρες έκαναν και το πρώτο τους ταξίδι.
Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους βρέθηκαν στην Κούβα και μάλιστα η ηθοποιός είχε ανεβάσει και διάφορες φωτογραφίες τους στο Instagram. Σε πιο πρόσφατα νέα, ο τραγουδιστής ανέβασε πριν από λίγη ώρα για πρώτη φορά φωτογραφία της αγαπημένης του στο δημοσιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Είχαν προηγηθεί βέβαια κάποια stories τα οποία έχουν διάρκεια μόλις λίγες ώρες. Ο κύριος Μαραβέγιας λοιπόν, απαθανάτισε την Τόνια την ώρα που βρίσκονταν σε κλασσικό ταξί της Αβάνα. Την καλλιτεχνική φωτογραφία σχολίασε ως εξής: «Havana in motion».
Δείτε την ανάρτησή του.

#Havana in motion ???? #emotion #reflectionphotography #photography #photooftheday #phonephotography #mobilephotography #maraveyas #ontheroad #cuba

A post shared by Maraveyas (@maraveyas) on

Αντίστοιχο στιγμιότυπο του συντρόφου της, είχε ανεβάσει και η Τόνια πριν μία εβδομάδα στο δικό της λογαριασμό. Θυμηθείτε τα πλάνα από το ταξίδι τους εδώ. 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram