Κώστας Φαλελάκης: “Δεν χρειάζεται να λέμε όλη την αλήθεια, διότι πολλοί είτε δεν είναι έτοιμοι είτε δεν θέλουν να την ακούσουν”

Στη ζωή του είχε πάντα ως αρχή να είναι ευθύς. Συγκρούστηκε με την οικογένειά του για τις αξίες του και έφυγε από το σπίτι στα 16. Συγκινείται όταν περιγράφει τη σχέση των γονιών του, ενώ τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα αισθάνεται την παρουσία του «πιο παρούσα από ποτέ». Λίγο πριν από την πρεμιέρα της παράστασης «Ωνάσης: Τα Θέλω Όλα», ο Κώστας Φαλελάκης κάνει μια κατάθεση ψυχής στο People.

Το πρόγραμμά του είναι απίστευτα σφιχτό, αφού, πέρα από τα καθημερινά γυρίσματα για το σίριαλ του ΑΝΤ1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», κάνει εντατικές πρόβες για τη θεατρική παράσταση του Σταμάτη Φασουλή, με τίτλο «Ωνάσης: Τα Θέλω Όλα», η οποία κάνει πρεμιέρα στο Παλλάς στις 11/10.

«Φεύγω από το σπίτι στις 07.30 και επιστρέφω στις 23.30. Μπορεί να μην είμαι ξεκούραστος, αλλά είμαι ευχαριστημένος, διότι περνάω πολύ καλά και στις δύο δουλειές που κάνω. Ο Σταμάτης Φασουλής είναι για μένα παυσίλυπος. Διαθέτει μια ηρεμία, ένα χιούμορ κι όλα τα κάνει εύκολα και καλά. Είναι απαιτητικός συνεργάτης, αλλά έχει έναν τρόπο να το κερδίζει αυτό από σένα χωρίς να γίνεται αγενής και δυσάρεστος. Είναι ευτυχία να δουλεύεις με τον Σταμάτη, γιατί όπου βρίσκεται υπάρχει μια ευφρόσυνη πραγματικότητα. Του έχω τεράστια ευγνωμοσύνη, διότι είναι ο μόνος άνθρωπος από το σινάφι ο οποίος μετά τον θάνατο του συντρόφου μου, του Μηνά (σ.σ. Χατζησάββα), με πλησίασε και νοιάστηκε για μένα. Νοιάζεται τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που είχα ανάγκη και αποδείχθηκε σωτήριο για μένα», εξομολογείται στο People.

Διαβάστε περισσότερα στο PeopleGreece