Κόρα Καρβούνη: Η ταλαντούχα ηθοποιός φωτογραφίζεται για το Instyle και μιλά για τη σχέση της με τη μόδα και τον Γιώργο Λάνθιμο

Η ταλαντούχα ηθοποιός Κόρα Καρβούνη φωτογραφήθηκε για το Instyle Μαΐου και μίλησε για τις αντιθέσεις της προσωπικότητάς της, τη σχέση της με τη μόδα και τον Γιώργο Λάνθιμο.

Θα άλλαζες την εμφάνισή σου για χάρη της καριέρας σου;

Όχι. Θα μπορούσα να διορθώσω κάποιες ατέλειες, όμως δεν θα έχτιζα ποτέ μια εικόνα την οποία δεν μπορώ να υποστηρίξω. Δεν θα ένιωθα καλλιτέχνις. Θα έχανα τον εαυτό μου.

Θα ήθελες να συμμετάσχεις στη Eurovision;

Η Eurovision είναι ένας εμπορικός θεσμός που δεν μου ταιριάζει. Δεν θα μπορούσα να τον υποστηρίξω. Έχω ένα αρκετά ιδιαίτερο μουσικό στιλ και δεν ξέρω αν ένα τέτοιο βήμα θα έφερνε θετικά αποτελέσματα για εμένα αλλά και για τη χώρα μας. Υπάρχουν αξιόλογοι καλλιτέχνες, οι οποίοι μπορούν να υποστηρίξουν την ελληνική μουσική σε μια τέτοια διοργάνωση, αλλά εγώ δεν είμαι μία από αυτούς. Εύχομαι στην Κατερίνα Ντούσκα καλή επιτυχία και να γίνουν όλα όπως τα έχει φανταστεί.

Πως ήσουν ως παιδί και έφηβη;

Εκεί γύρω στην ηλικία των 6 ήμουν πολύ κοκέτα. Δοκίμαζα τα κραγιόν της μητέρας μου και είχα καταστρέψει όλες της τις γόβες. Αργότερα, στην εφηβεία, άρχισα να γίνομαι αγοροκόριτσο. Από τότε μέχρι και σήμερα συνδυάζω τη γυναικεία κομψότητα με το αλήτικο στιλ ενός αγοριού.

Σήμερα ακολουθείς τις τάσεις της μόδας;

Ενδιαφέρομαι για τις τάσεις της μόδας και την αισθητική που τις πλαισιώνει, αλλά τις ακολουθώ μόνο αν συνάδουν με τα γούστα και την προσωπικότητά μου. Μέσω των στιλ που επιλέγουμε υιοθετούμε ρόλους και χτίζουμε την εικόνα που θέλουμε να έχουν οι γύρω μας για εμάς. Φυσικά, η εικόνα αυτή καθαυτή δεν είναι ικανή να αναδείξει την προσωπικότητα μιας γυναίκας. Αν η ίδια δεν έχει αυτοπεποίθηση και δεν αισθάνεται άνετα με το σώμα της, δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από ένα όμορφο σύνολο.

Έχεις δηλώσει ότι ονειρεύεσαι μια καριέρα στο Hollywood. Παρακολουθείς την πορεία του Γιώργου Λάνθιμου;

Ο Γιώργος Λάνθιμος είναι ένας πολύ σημαντικός καλλιτέχνης, τον οποίο παρακολουθούσα χρόνια. Μέσα από πολλές δυσκολίες πέτυχε την παγκόσμια αναγνώριση. Ο τρόπος που προωθεί τον κινηματογράφο στο εξωτερικό με κάνει να αισθάνομαι περήφανη ως Ελληνίδα και να διαπιστώνω ότι τελικά όποιος εργάζεται σκληρά και έχει ταλέντο ποτέ δεν χάνεται. Θα ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί του, όπως νομίζω και κάθε Έλληνας καλλιτέχνης.

 

Διαβάστε περισσότερα στο Instyle Μαΐου

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα