Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι είπε για την Ζήνα Κουτσελίνη και τη λήξη της συνεργασίας της με τον Alpha

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αμέσως μετά από τους τίτλους έναρξης, καλωσόρισε τον καινούργιο συνεργάτη της εκπομπής, Άρη Λιαπάτη, που στο εξής θα βρίσκεται στο κοντρόλ και κατόπιν αναφέρθηκε στην λήξη της συνεργασίας της Ζήνας Κουτσελίνη με τον Alpha.

«Θέλω επειδή έχετε διαβάσει και έχετε ενημερωθεί όλη αυτή την εβδομάδα, θέλω να σας πω κι εγώ ότι η Ζήνα Κουτσελίνη δεν θα είναι στην παρέα μας. Παρ’ όλα αυτά εγώ θέλω να την ευχαριστήσω ειλικρινά για ότι προσέφερε όσο διάστημα συνεργαστήκαμε και να σας πω ότι όλοι εμείς εδώ που δουλεύουμε και όχι μόνο εμείς οι πέντε αλλά και όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν από πίσω για να βγει αυτή η εκπομπή στον αέρα όπως βγαίνει, είμαστε εργαζόμενοι και οφείλουμε να σεβόμαστε τις αποφάσεις του καναλιού, του σταθμού στον οποίο δουλεύουμε. Δεν ξέρω αν θέλετε να προσθέσετε κάτι;» είπε απευθυνόμενη στους συνεργάτες της.

«Όχι να προσθέσουμε ότι τα πάντα γίνονται για καλό, εγώ αυτό έχω μάθει από τη ζωή μου, επομένως, αυτό προχωράω και λέω. Και επίσης θέλω να σας πω ότι δεν έχω κάτι άλλο να πω», τόνισε με τη σειρά του ο Παύλος Σταματόπουλος.

Τέλος ο Αντώνης Λουδάρος πρόσθεσε: «Θα συνεχίσουμε με κέφι και με ζεστασιά και θα πάμε δυνατά».

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Η Ζήνα Κουτσελίνη κάνει τον απολογισμό της χρονιάς: Ποια πρόσωπα κατακεραύνωσε και ποια την εντυπωσίασαν;

Η Ζήνα Κουτσελίνη «καρφώνει» τη Φαίη Σκορδά: «Είναι ένα κομμάτι που ούτε καν τη νιώθω στο Πρωινό»

Καραβάτου-Κατσούλης: Πέρασαν σε τηλεθέαση την Σπυροπούλου!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα