Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι ευχές στην Ελένη Μενεγάκη για τη γέννηση της κόρης της και η αποκάλυψη για την αρχή της εγκυμοσύνης της

Το γεγονός που απασχόλησε περισσότερο τη lifestyle επικαιρότητα την εβδομάδα που μας πέρασε ήταν η γέννηση της κορούλας της Ελένης Μενεγάκη, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com. Η παρουσιάστρια πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο το μεσημέρι της Παρασκευής και εξέφρασε τα συναισθήματά της στους δημοσιογράφους που την περίμεναν.

Το πρωί του Σαββάτου, λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έστειλε τις ευχές της στην Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για μια ευχάριστη είδηση που έμαθα την Κυριακή το βράδυ και πραγματικά χάρηκα πάρα πάρα πολύ. Αναφέρομαι φυσικά στη μικρή κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου. Είναι δύο άνθρωποι που αγαπώ πολύ κι έχω περάσει πολύ όμορφες στιγμές και ξέρω πόσο το ήθελαν αυτό το παιδί» και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της παρουσιάστριας ήταν μαζί τους, όταν είχε κάποια συμπτώματα.

Τέλος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατέληξε λέγοντας: «Θέλω να τους ευχηθώ τα καλύτερα, αν και το έχω κάνει προσωπικά. Δεν έχω πάει να τη δω τη μπέμπα, που είμαι σίγουρη ότι θα είναι κούκλα, αν κρίνεις και από τις άλλες δύο που έχει. Νομίζω πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Βλέπουμε αποσπάσματα που βγαίνουν από το μαιευτήριο και η εικόνα τα λέει όλα. Η Ελένη μας έχει συνηθίσει να είναι ευχάριστη και χαρούμενη αλλά τώρα αγγίζει την απόλυτη ευτυχία. Και ο Μάκης κούκλος είναι, όπου και να μοιάζει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα:

Flashback: Όλα όσα έζησε η Ελένη Μενεγάκη εδώ και εννέα μήνες 

Ελένη Μενεγάκη: Το άγνωστο παρασκήνιο της εγκυμοσύνης 

Ελένη Μενεγάκη: Η μεγάλη της επιθυμία μετά το μαιευτήριο