Η Κλέλια Πανταζή και όλα όσα έζησε στο DWTS4

Η Κλέλια Πανταζή έφτασε πολύ κοντά, αλλά δεν τα κατάφερε. Οι λόγοι πολλοί, δεν θα τους αναλύσουμε τώρα, ας σεβαστούμε την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού.

Η ίδια βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και μίλησε για την εμπειρία της στο σόου χορού και τα νέα επαγγελματικά της σχέδια. Ας δούμε μερικές από τις δηλώσεις της.

Για τον Ησαΐα Ματιάμπα: «Θέλω να κερδίσει. Τον συμπαθώ, έχουμε έρθει κοντά και έχει μεγάλη χορευτική εξέλιξη. Αυτό φαίνεται, κάθε φορά είναι όλο και καλύτερος».

Για την Κατερίνα Στικούδη: «Μιλάγαμε, αλλά όχι, πολύ γιατί είχε το δικό της team, για τα μαλλιά και τα ρούχα, το “Στικούδη team”. Ετοιμαζόταν αλλού. Εμείς ήμασταν τα παιδιά της παραγωγής. Πάντως δεν θα χόρευα ποτέ όπως έκανε η ίδια με την Αραβανή. Δεν είναι της δικής μου αισθητικής. Μπορώ να το κάνω αλλά δεν με εκφράζει, δεν θα μπορούσα να αποδώσω».

Για τα νέα επαγγελματικά της σχέδια: «Θα συνεχίσω με την ρυθμική και τον Σύλλογο μας. Ασχολούμαι με την προπονητική, έχω παρακολουθήσει σεμινάρια».

Για την τηλεόραση: «Μου αρέσει η τηλεόραση, άλλωστε έχω σπουδάσε ΜΜΕ στο Πάντειο. Θα ήθελα να κάνω μια αθλητική εκπομπή ή κάτι σαν το “Wipe Out”».

Tέλος μίλησε για τα προσωπικά της, ξεκαθαρίζοντας πως είναι μόνη και πως τα δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης: Ησαΐας Ματιάμπα: «Όταν ζω τον έρωτα, προσπαθώ να ξεπερνάω ακόμη και το τέρμα»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα