Η Kim Kardashian στην εκκλησία: «Η οικογένεια που προσεύχεται μαζί, μένει μαζί»

Πρόσφατα, η Kim Kardashian απέδειξε ότι όταν θέλει να βρει λίγο χρόνο για τις πνευματικές της ανησυχίες, μπορεί! Πράγματι, η τηλεπερσόνα ξέκλεψε λίγο χρόνο από το βεβαρημένο πρόγραμμα της καθημερινότητας που περιλαμβάνει spa και περιποιήσεις και πάτησε το κομψό της πόδι σε εκκλησία στο Hammerstein Ballroom της Νέας Υόρκης.

Την Κυριακή συγκεκριμένα, η 33χρονη παρακολούθησε την λειτουργία του ιερέα Rich Wilkerson ο οποίος είχε τελέσει και το μυστήριο του γάμου της στην Φλωρεντία τον Μάιο. Έχοντας στο πλευρό της την εγκυμονούσα αδερφή της Kourtney, οι δύο Kardashian ήταν ντυμένες κατάλληλα για την περίσταση χωρίς ιδιαίτερες στιλιστικές υπερβολές.

Μετά τη λειτουργία- και όπως είναι λογικό- αναρτήθηκαν στιγμιότυπα στο Instagram. Την αρχή έκανε ο εντυπωσιακός 30χρονος ιερέας που πόζαρε περήφανος με τις αδερφές και έσπευσε να ανεβάσει φωτογραφικό υλικό με όλες ευλογίες της εκκλησίας στην εφαρμογή. Η φωτογραφία συνοδεύτηκε με το σχόλιο: «Είχα όλη τη συμμορία στην εκκλησία απόψε. Ο Ιησούς είναι ζωντανός και βρίσκεται παντού. Τα καλύτερα έρχονται».

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η Kim και ανάρτησε και αυτή το ίδιο στιγμιότυπο στα social media σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Η οικογένεια που προσεύχεται μαζί, μένει μαζί. Σπουδαία λειτουργία η σημερινή».

Ο ιερέας και το ζεύγος West γνωρίζονται περίπου δύο χρόνια και διατηρούν από τότε μία πολύ δυνατή φιλία. Εμείς χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ο κύριος Wilkerson είναι ο λόγος που το ζευγάρι ήρθε ακόμη πιο κοντά στο δρόμο του Θεού.

Διαβάστε ακόμη: 

Από την μαμά με αγάπη: Έτσι βάζει για ύπνο η Kim Kardashian την κόρη της

Get the look: H Kim Kardashian σας δείχνει πως να φορέσετε το μαγιό μέσα στην πόλη

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad