Κηδεία στην εκκλησία όπου παντρεύτηκε: Η Celine Dion αποχαιρετά τον σύζυγο και τον αδερφό της

Η Céline Dion κηδεύει αυτή την εβδομάδα δυο από τους πιο αγαπημένους άνδρες της ζωής της, τον σύζυγό της και τον αδερφό της, οι οποίοι έχασαν τη μάχη με τον καρκίνο, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.Πρώτα έφυγε από τη ζωή στα 73 του χρόνια, ο René Angélil. «Ο Rene Angelil, άφησε την τελευταία του πνοή στα 73 του χρόνια στο σπίτι τους στο Las Vegas ύστερα από μεγάλη μάχη που έδινε τα τελευταία 15 χρόνια με τον καρκίνο. Η οικογένεια ζητά από όλους διακριτικότητα και να σεβαστούν το πένθος τους», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας αποκλειστικά στο People. 

celine-dion-a-435Δυο ημέρες μετά η Celine Dion έχασε τον αδερφό της, ο οποίος έσβησε στα 59 του χρόνια. Και τους δυο θα κηδέψει αυτή την εβδομάδα η τραγουδίστρια -μάλιστα η κηδεία του συζύγου της θα γίνει στη βασιλική της Νοτρ Νταμ, στο Μόντρεαλ, εκεί όπου οι δυο τους παντρεύτηκαν πριν 21 χρόνια, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η σορός του θα βρίσκεται από την Πέμπτη και θα είναι μπορεί να τον επισκεφτεί όποιος θέλει, ενώ η κηδεία θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Τέλος, στις 3 Φεβρουαρίου, στο Λας Βέγκας, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι, θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση.

daniel-dionΟ αδερφός της θα κηδευτεί μια μέρα μετά από την κηδεία του συζύγου της, σε εκκλησία του Κεμπέκ, πάλι σε στενό οικογενειακό κύκλο.