Κι όμως! Υπήρξε ένα outfit που η Meg Ryan δεν ήθελε να φορέσει στο «You’ve got mail»

Η Meg Ryan είχε κάνει μερικές από τις πιο iconic εμφανίσεις στην rom-com των 90s, «You’ve got mail».

Σε αυτή τη ταινία, η ηθοποιός είχε υποδυθεί την ιδιοκτήτρια ενός βιβλιοπωλείου που είχε ερωτευτεί έναν άντρα (Tom Hanks) με τον οποίο συνομιλούσε στο Internet, ο οποίος όμως τύχαινε να είναι ο διευθυντής του ανταγωνιστικού πολυκαταστήματος βιβλίων που μόλις είχε ανοίξει απέναντί της.

O Albert Wolsky –που ήταν ο ενδυματολόγος της ταινίας- αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο InStyle.com, πως σε μια από σκηνές της ταινίας υπάρχει ένα οutfit, που η Meg Ryan δεν ήθελε να φορέσει.

Συγκεκριμένα, στη σκηνή που η ηθοποιός ανακάλυπτε ότι απέναντι της άνοιγε ένα βιβλιοπωλείο, είχε συνδυάσει ένα mini φόρεμα σε ανοιχτή καφέ απόχρωση με ζιβάγκο και καλσόν σε σκούρα καφέ απόχρωση.

You’ve got mail – movie

Παρόλο που το συγκεκριμένο φόρεμα έδειχνε υπέροχο πάνω στη Ryan, ο Wolsky αποκάλυψε πως δεν της άρεσε καθόλου.

«Πότε δεν κατάλαβα γιατί δεν της άρεσε αυτό το φόρεμα. Πιστεύω πως ήταν υπέροχο για εκείνη, ήταν πολύ όμορφο –αλλά μπορεί να έδειχνε λίγο πιο αυστηρό. Πιστεύω πως με αυτό το φόρεμα αισθανόταν πως έδειχνε πως ήταν σαν μια υπερβολικά επιεικής γυναίκα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο ενδυματολόγος προσθέτοντας στη συνέχεια: «Όμως δεν υπήρχε πρόβλημα γιατί πρέπει να ακούς και να δουλεύεις γύρω από αυτό. Δεν είναι πως η Ryan ήταν δύσκολη. Ήταν απλώς ένα look που δεν ταίριαζε σε εκείνη», ολοκλήρωσε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα