Κι όμως! Την Τατιάνα Στεφανίδου την ενοχλεί αυτό στην εμφάνισή της

Οι διακοπές τελείωσαν για την Τατιάνα Στεφανίδου και πλέον είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της στη νέα τηλεοπτική της στέγη. Την παρουσιάστρια θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μέσα από το κανάλι «Ε» και η εκπομπή της που θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου, θα φέρει το όνομα «T@τιάνα live».

Η Τατιάνα είναι ανανεωμένη και έτοιμη να δώσει ξανά τη δική της μάχη στην τηλεοπτική αρένα. Μέχρι τότε, μίλησε στο περιοδικό «HELLO!» και μεταξύ άλλων μίλησε για την εικόνα της αλλά και για το τι είναι αυτό που την ενοχλεί στην εμφάνισή της. Αλήθεια, τι είναι αυτό που την πειράζει; «Ότι γερνάω και χάνω τη φρεσκάδα της νιότης», είπε η Τατιάνα και πρόσθεσε πως δεν προλαβαίνει να περιποιηθεί τον εαυτό της όσο θα ήθελε, λέγοντας χαρακτηριστικά, «Δεν προλαβαίνω να περιποιηθώ τον εαυτό μου με το καθημερινό τρέξιμο για την εκπομπή, αλλά επειδή το έχω στην ψυχοσύνθεσή μου, αν είχα χρόνο, θα αφιέρωνα αρκετό σ’ αυτό το κομμάτι, γιατί μου αρέσει».

Στη συνέχεια η όμορφη παρουσιάστρια «άνοιξε» και άλλα χαρτιά και αποκάλυψε το μυστικό που τους κρατά, εκείνη και τον άντρα της, ερωτευμένους: Το μυστικό είναι να βρίσκεις συνέχεια τρόπους να μη βαλτώνει η σχέση σου και να είσαι σε εγρήγορση».

Διαβάστε ακόμη:  

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram