Κι όμως τα κατάφερε: Η καλόγρια νίκησε το ιταλικό The Voice!

Η στιγμή της ανακοίνωσης

Η καθολική καλόγρια Cristina Scuccia, μόλις 25 ετών, ανακηρύχθηκε η φετινή νικήτρια του του ιταλικού The Voice το βράδυ της Πέμπτης.

αδελφή Cristina, που κατάγεται από την Σικελία, άρχισε να τραγουδά από τότε που ήταν δεκατεσσάρων ετών. «Προπονητής της», στο showφωνής της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης, ήταν ο τραγουδιστής ραπ μουσικής, J-ax.

Η συμμετοχή της καλόγριας αυτής του τάγματος των ουρσουλινών στην εκπομπή προκάλεσε το διεθνές ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης, αλλά και του κόσμου καθώς ήταν η πρώτη φορά που ξεχώρισε σε παρόμοιο διαγωνισμό μια καθολική μοναχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 25χρονη καλόγρια θα πρέπει να εκπροσωπήσει την Ιταλία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του 2015.

Μοναδική στιγμή της βραδιάς του χθεσινού τελικού, ήταν πως μόλις ανακοινώθηκε ότι, χάρη στην ψήφο των τηλεθεατών, κατάφερε να υπερισχύσει των υπολοίπων τραγουδιστών, η μοναχή ευχαρίστησε τον Θεό για την βοήθειά του και ζήτησε από όλους όσους ήταν παρόντες στο στούντιο, να πουν το «Πάτερ Ημών», «Padre Nostro», στην ιταλική γλώσσα.

Δείτε τη στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος:

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

The Voice: Δείτε το ντουέτο της καλόγριας με τον Ricky Martin στον ημιτελικό

The Voice: Δείτε την καλόγρια του show επί σκηνής με την Kylie Minogue

Η καλόγρια του The Voice «ξαναχτυπά» με το… Girls Just Wanna Have Fun