Κι όμως η βασιλική οικογένεια στηρίζει την Meghan Markle: To like στο Twitter που το αποδεικνύει
Instagram @sussexroyal

Τι κι αν το τελευταίο διάστημα πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν βασιλική οικογένεια να μην υποστηρίζει πια τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle, ένα like από τον επίσημο λογαριασμό του παλατιού στο Twitter, φαίνεται πως έρχεται για να διαψεύσει τις φήμες.

Πριν από λίγες μέρες, μια θαυμάστρια της Δούκισσας του Sussex, έγραψε ένα υποστηρικτικό σχόλιο στον λογαριασμό της στο Twitter –με αφορμή το εξώφυλλο του περιοδικού Vogue, το οποίο επιμελήθηκε η Meghan – στο οποίο μάλιστα κατέκρινε τους haters της, γράφοντας:

«Όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια για την Meghan Markle, είναι τα ίδια…Τους λείπουν οι παλιές καλές μέρες. Η Meghan ήταν πολύ γενναιόδωρη στον τίτλο που έδωσε στο περιοδικό Vogue, «Forces for change». Είμαστε μάρτυρες μιας σεισμικής μετατόπισης, δύναμης και πολιτισμού.  Οι haters της είναι εκνευρισμένοι και τρομοκρατημένοι» έγραψε.

Το συγκεκριμένο σχόλιο δέχτηκε αρκετά likes και retweets, μάλιστα ένα από αυτά ήταν και από τον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως οι θαυμαστές της Meghan, ενθουσιάστηκαν με αυτή τη κίνηση του παλατιού, που πήρε –κατά κάποιο τρόπο- θέση στο bullying που γίνεται απέναντι της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα