Κι όμως! Η στάση σώματος της Meghan Markle και του Πρίγκιπας Harry δείχνει ότι θέλουν να αποστασιοποιηθούν από τους fans τους

Το παρόν στις εκδηλώσεις για τους νεκρούς της Βρετανίας στο Αββαείο του Γουέστμινστερ -που ξεκίνησαν στις 7/11- έδωσαν οι δούκες και οι δούκισσες της βασιλικής οικογένειας.

Όπως αναφέρει η Blanca Cobb, ειδική σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη στάση του σώματος, στο Cosmopolitan, υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες από την εκδήλωση που δείχνουν ότι η στάση σώματος τόσο της Meghan Markle όσο και του πρίγκιπα Harry, δείχνει πως μπορεί να θέλουν να κρατήσουν μια πιο αποστασιοποιημένη στάση απέναντι τόσο στο κόσμο που βρισκόταν εκεί όσο και γενικότερα.

Σύμφωνα με την Cobb στην παρακάτω φωτογραφία το βλέμμα της Meghan δείχνει ότι ο Harry είναι το μοναδικό πράγμα που την απασχολεί:«Αυτή η φωτογραφία δείχνει πως είναι πολύ προσηλωμένοι ο ένας στον άλλον. Συνεχίζουν να έχουν την επαφή με τον κόσμο, αλλά το κάνουν από απόσταση» δήλωσε.

Splash News

Στη συνέχεια η Cobb αναφέρει πως η παρακάτω φωτογραφία δείχνει πιο καθαρά ότι το βασιλικό ζεύγος έχει αρχίσει να απομακρύνεται από το κοινό του. Η Cobb λέει πως: «Αυτή είναι μια επίσημη εκδήλωση και αντί να κοιτάνε ευθεία, η Meghan επιλέγει να έχει στραμμένο το βλέμμα της προς τα κάτω. Είναι σαν να δείχνει πως έχει εγκαταλείψει αλλά παρόλα αυτά –με τη συγκεκριμένη στάση της- σέβεται το κόσμο. Η Meghan και ο Harry έχουν πολλές  κοινές στάσεις σώματος. Αυτο δείχνει  πως είναι πολύ συναισθηματικά δεμένοι μεταξύ τους».

Splash News
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα