Και άλλο παιδί περιμένει η Kim Kardashian και ο Kanye West

Αν νομίζατε ότι το 2018 είχαμε πολλές celebrity εγκυμοσύνες και γάμους, το 2019 προμηνύεται με ακόμα περισσότερα χαρούμενα νέα για τα celebrity ζευγάρια. Η πρώτη είδηση της χρονιάς λοιπόν προέρχεται από την οικογένεια που αγαπάμε να μισούμε και δεν είναι άλλη από τις Kardashian. Η βασίλισσα της οικογένειας, Kim και ο εξαιρετικά εκκεντρικός και οριακά παράφρων σύζυγός της και rapper, Kanye West περιμένουν το τέταρτο παιδί τους.

Μετά τη North, τον Saint, τη Chicago, τα τρία παιδιά της οικογένειας, πριν το καλοκαίρι το ζευγάρι θα υποδεχτεί μέσα από τη διαδικασία της παρένθετης μητρότητας, το τέταρτο παιδί τους. Τα δύο πρώτα παιδιά τα είχε γεννήσει η Kim, αλλά λόγω ενός προβλήματος υγείας, επέλεξε για το τρίτο της παιδί την παρένθετη μητρότητα, μια διαδικασία που ακολούθησε και για το τελευταίο μέλος της οικογένειάς τους, καθώς οι γιατροί της είχαν ανακοινώσει ότι σε περίπτωση που έμενε η ίδια έγκυος κινδύνευε η ζωή της.

Φήμες για τέταρτο είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν από τον περασμένο Αύγουστο, αλλά Kim σε κάθε ευκαιρία διέψευδε όσα κυκλοφορούσαν στον τύπο αναφέροντας ότι δεν είναι καθόλου σίγουρη αν θα μεγαλώσει την οικογένειά της κατά ένας μέλος σύντομα. Σε κάθε περίπτωση εμείς να ευχηθούμε τα καλύτερα στην οικογένεια που δεν έχει μοιραστεί ακόμα επίσημα τα χαρμόσυνα νέα, αλλά είμαστε σίγουροι ότι δεν θα αργήσουν.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram