Κατερίνα Ζαρίφη: Η συγκίνηση της για το βραβείο του Παντελή Παντελίδη και η πρόταση που δέχτηκε από τον ΑΝΤ1

Η Κατερίνα Ζαρίφη έδωσε το παρών στα MAD VMA 2016 και όπως ήταν αναμενόμενο, οι δημοσιογράφοι την συνάντησαν και την ρώτησαν τόσο για την βραδιά, όσο και για τα τηλεοπτικά.

Η ίδια μάλιστα εξομολογήθηκε με τον μοναδικό της τρόπο, πως της είχε γίνει πρόταση για το Your Face Sounds Familiar, την οποία όμως δεν αποδέχτηκε, καθώς δεν προλάβαινε από τις υποχρεώσεις της. «Αν τα παρατήσω όμως όλα του χρόνου…», είπε με νόημα. Εν συνεχεία μίλησε για το συμβόλαιό της με τον Alpha, το οποίο όπως φαίνεται έχει ανανεωθεί.

Αξιοσημείωτη είναι και η αναφορά που έγινε στην βράβευση του Παντελή Παντελίδη: «Είναι το πιο συγκινητικό βραβείο που έχει δωθεί ποτέ. Εγώ είχα μία καλή σχέση με τον άνθρωπο, δεν ήμουν κολλητή. Είχαμε γνωριστεί, είχαμε πει αρκετές φορές κάποια πράγματα. Η καλύτερη απάντηση είναι το νέο του τραγούδι, που είναι συγκλονιστικό και αυτό το πράγμα για ένα ραδιοφωνικό παραγωγό είναι ανατριχίλα. Το λεω και ανατριχιάζω. Να είσαι σε ένα ραδιόφωνο να ακούς ένα νέο τραγούδι και να έχει φύγει αυτός ο άνθρωπος. Χίλιες φορές να μην είχε επιτυχία αυτός ο άνθρωπος και να ήταν κοντά μας».

Πηγή: Peoplegreece.com