Κατερίνα Στικούδη: Το σχόλιο σε φωτογραφία της Καμπούρη που άνοιξε πόλεμο στα social media

Η Δέσποινα Καμπούρη, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία –στην ουσία επρόκειτο για ένα κολάζ που δημιούργησε η ίδια- με δυο διάσημες κυρίες, τις Irina Shayk και Rita Ora, οι οποίες εμφανίστηκαν στο after party των Oscars με πολύ αποκαλυπτικές δημιουργίες, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com

Δείτε το ενσταντανέ:

kampouri instagram

Η ίδια, τη συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «#υψηλή_ραπτική_my_ass #toocheap #oscars#ritaora #irinashayk #γιατί_δεν_εμφανίστηκαν_γυμνές#τι_έχουν_πάθει_οι_γυναίκες #talkingaboutfashion#εγώ_θα_τους_έριχνα_πόρτα».

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Κατερίνα Στικούδη, η οποία με τον που την είδε, έγραψε το εξής σχόλιο: «Eίναι λίγο too much. Όμως δεν πήγανε έτσι στο περίπτερο της γειτονιάς σου Δεσποινάκι μου να πάρουνε τσίχλες!!! Το ωραίο σώμα εμείς οι γυναίκες πρέπει να το θαυμάζουμε και όχι να κάνουμε σα κομπλεξικές βλαχάρες καρακάξες με τη πρώτη ευκαιρία».

Δείτε το σχόλιό της:

katerina stikoudi

Αυτό, όπως ήταν λογικό και επόμενο, έφερε μεγάλη αναστάτωση και δημιούργησε έναν απίστευτο χαμό, με τους περισσότερους followers της Δέσποινας Καμπούρη να παίρνουν θέση υπέρ της.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει απαντήσει στο σχόλιο της Κατερίνας Στικούδη.

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Στικούδη: Οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις της που έκοψαν την ανάσα

Κατερίνα Στικούδη: Απαντά γιατί δεν την είδαμε στα backstage του DWTS5

Η Κατερίνα Στικούδη και οι… άνδρες!