Κατερίνα Παπουτσάκη: Τι την έκανε να πει ναι στην πρόταση γάμου που ήρθε στις 20 μέρες σχέσης

Όταν βλέπεις μαζί την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Παναγιώτη Πιλαφά, καταλαβαίνεις πως είναι από αυτά τα ζευγάρια που συνεννοούνται με το βλέμμα. Το εκπέμπουν πως ο ένας θαυμάζει τον άλλον, έχουν μια γλυκιά ηρεμία, ένα ξεχωριστό δέσιμο μεταξύ τους. Τσακώνονται ποτέ; «Φυσικά τσακωνόμαστε, αλλά μάλλον σπάνια. Εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που θα το πω αμέσως όταν κάτι με ενοχλεί. Επειδή δεν θέλω να γίνομαι σπαστική, στην αρχή κρατιέμαι και στο τέλος ξεχειλίζουν τα όρια μου και τότε μπορεί να κάνω μπαμ. Αλλά δεν είναι οι άσχημοι τσακωμοί, που θα πεις βαριές κουβέντες. Αυτό είναι το σημαντικό. Υπάρχει σεβασμός. Δεν είναι σοβαροί κι οι λόγοι που τσακωνόμαστε, ούτε και συχνές οι διαφωνίες μας, έτσι φιλιώνουμε πολύ γρήγορα. Δεν μπορούμε να το κρατήσουμε, καταλήγουμε να γελάμε», μου λέει.Pilafas-Papoutsaki-8

Άκουσα σε μια παλιότερη συνέντευξή της πως ο Παναγιώτης της είχε κάνει πρόταση γάμου, ενώ ήταν μόλις 20 ημέρες ζευγάρι… «Όντως έτσι συνέβη, και είπα ναι. Το ήξερα από την αρχή πως ήταν “meant to be”. Γνωριζόμασταν με τον Παναγιώτη μέσα από κοινές παρέες, δεν ήταν άγνωστος άνθρωπος για μένα. Τότε, όμως, εκείνος έλειπε στην Αμερική, έτσι δεν είχαμε γίνει ποτέ φίλοι. Ήμασταν καλοί γνωστοί. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι παραπάνω –από το δικό του βέβαια είχε περάσει από ότι έμαθα μετά. Θυμάμαι, το κλικ έγινε όταν βρεθήκαμε στο πάρτι μίας φίλης, της Θωμαΐδας Ανδρούτσου. Είχα χωρίσει από την προηγούμενη μου σχέση και ήμουν σε μία περίεργη φάση, δεν ήθελα τίποτα και κανέναν, ήμουν σίγουρη ότι θα γεράσω μόνη μου, γεροντοκόρη και ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά. Η πλήρης απογοήτευση. Ξεκινήσαμε να μιλάμε λίγο στο πάρτι και μου φάνηκε ενδιαφέρων. Μετά από τρεις ημέρες «τυχαία» πέρασε από το Trova, το μαγαζί του αδερφού μου. Τις επόμενες ημέρες πήγα εγώ στο Tranzistor, το μαγαζί μιας κοινής φίλης στου Ψυρρή και ο Παναγιώτης ήταν εκεί. Πιάσαμε την κουβέντα και μιλούσαμε τρεις ώρες. Εκεί καταλάβαμε ότι αυτό ήταν!».

Εκείνη ηθοποιός, εκείνος επιχειρηματίας. Τελικά βοηθά πως ο καθένας κινείται επαγγελματικά σε διαφορετικό πεδίο; «Νομίζω πως είναι πάρα πολύ καλό που ο καθένας έχει το δικό του χώρο. Είναι μία καλή συνταγή να μην δουλεύεις στο ίδιο αντικείμενο με τον άνθρωπό σου, γιατί υποσυνείδητα, μπορεί να προκύψει κόντρα και ανταγωνισμός».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Πηγή: peoplegreece.com