Κατερίνα Λέχου: Δε φαντάζεστε πόσο χρονών είναι!

Η Κατερίνα Λέχου είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο όμορφες -δε μπορεί κανείς να ισχυριστεί το αντίθετο- stylish και ταλαντούχες ηθοποιούς.

Όλοι θυμάστε την μοναδική ερμηνεία της ως Ελένη στο Νησί, τη σειρά του Μεγάλου Καναλιού που προβλήθηκε λίγα χρόνια πριν και είχε αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, .

Ναι, η ίδια δεν διστάζει να τσαλακώνεται και να υποδύεται κάθε φορά διαφορετικούς και ετερόκλητους ρόλους, όπως φέτος που πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ Nine και εντυπωσιάζει με τη φωνή της.

Ποια είναι όμως η ηλικία της; Η απάντηση, όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο, είναι 48 χρονών -γεννήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου 1967 σύμφωνα και με το site της Wikipedia -και αν και άρχισε να κάνει τα πρώτα τις βήματα παίζοντας σε διαφημιστικά σποτ, γρήγορα την κέρδισε η υποκριτική.

Katerina-Lexou-teuxos-04-ianouarios-2014-instyle-kokkino-forema-xriso-kolie-homepage-image-600x600

Η ηθοποιός λίγα χρόνια πριν είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glam: «Πολλές φορές το σκέφτομαι, γιατί η αντίστροφη μέτρηση δεν αρέσει σε κανέναν. Όταν αρχίζεις  και μετράς 10,9,8,7..συνειδητοποιείς ότι ο χρόνος τελειώνει και αγχώνεσαι. Από την άλλη, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά για να το ανατρέψεις. Μπορείς όμως να το κάνεις να είναι όμορφο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κάθε ηλικία έχει τη δική της ομορφιά. Άλλη ομορφιά έχει όταν είσαι 44, όπως εγώ (τόσο ήταν τότε) και άλλη όταν είσαι 25. Προσπαθώ να βρω και να γευτώ την ομορφιά της ηλικίας μου».

Πηγή Peoplegreece.com