Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα που έλαβε από γνωστή παρουσιάστρια on air και η αντίδρασή της

Αρχείο InStyle

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε προ εκπλήξεως στη σημερινή εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω». Η παρουσιάστρια λίγο μετά την προβολή θέματος, κοίταξε το κινητό της και αυθόρμητα χαμογέλασε πλατιά.

«Λοιπόν είχα ένα πολύ ωραίο μήνυμα. Χάρηκα γιατί η γυναίκα που μου έστειλε αυτό το μήνυμα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στην καριέρα μου. Είναι η Ζήνα Κουτσελίνη. Είναι μία γυναίκα που μου έχει δώσει πολύ ωραίες συμβουλές», αποκάλυψε στον αέρα η παρουσιάστρια.

Αφού καλημέρισε η ίδια και όλη η ομάδα την παρουσιάστρια του Star, η Κατερίνα ανέφερε: «Μου είχε πει “Κατερίνα πιστεύω σε εσένα και θέλω να σου δώσω αυτή την ευκαιρία” και με είχε βγάλει μπροστάρη εκείνο το καλοκαίρι στον Αlpha… Έχω στο μυαλό μου αυτά που μου είπε».

Μάλιστα φρόντισε να μην αποκαλύψει τι έγραφε το μήνυμα που της έστειλε, τονίζοντας πως πιθανώς να ήταν κάτι προσωπικό. «Ζήνα μου ξέρεις… Καμία φορά ξεχνάς κάποια πράγματα», είπε χαμογελώντας με νόημα στην κάμερα η παρουσιάστρια.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και τρέξε μαζί μας στο PeopleRun την Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Κοντά μας η εκστρατεία Βγάλε Γλώσσα και το Χάρισε Ζωή για να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Πηγή: Peoplegreece.com