Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με το Γιώργο Τζαβέλα

Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα κάνουν λόγο για το νέο έρωτα της Κατερίνας Καινούργιου με το διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστή, Γιώργο Τζαβέλα.

Η παρουσιάστρια ανεβάζει συχνά αποφθέγματα και αποσπάσματα από ποιήματα αλλά και φωτογραφίες που ενίοτε μεταφράζονται από τους δημοσιογράφους και καταλήγουν σε συμπεράσματα για το τι εννοεί ή… υπονοεί.

Επικοινωνήσαμε με την Κατερίνα Καινούργιου για να μας επιβεβαιώσει ή διαψεύσει αν είναι σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ ή έστω αν συμβαίνει κάτι νέο στην προσωπική της ζωή.

«Πρόκειται για ανακρίβειες. Τα δημοσιεύματα είναι ψευδή. Δεν αντέχω άλλο να διαψεύδω τις φήμες που με θέλουν σε σχέση με όποιον άνθρωπο τυχαίνει να συνευρεθώ κοινωνικά. Κάποια στιγμή θα ήθελα να σταματήσει αυτό. Αν υπάρχει κάτι νέο και σημαντικό στη ζωή μου θα το πω. Νομίζω σας το έχω αποδείξει αυτό.», δήλωσε αποκλειστικά η Κατερίνα Καινούργιου στο Peoplegreece.com.

Γεγονός είναι πως μετά το τέλος της εκπομπής, Λόγω TiVis, και το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha, η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές ενώ πριν είχε εξασφαλίσει το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα. Η Κατερίνα Καινούργιου – όπως έχει γίνει γνωστό – από τη νέα σεζόν θα μας καλημερίζει καθημερινά από τη συχνότητα του Epsilon.

Βασικός της σκοπός για αυτό το καλοκαίρι είναι να ξεκουραστεί και να… αποτοξινωθεί. Καθώς επίσης και να οργανώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νέο project που καλείται να υπηρετήσει.

Αγαπημένες της συνήθειες το διάβασμα και η παρέα φίλων που της έλειψαν το χειμώνα λόγο αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Πολύ πιθανό λοιπόν κάποιες συναντήσεις σε κοινωνικό επίπεδο με τον ποδοσφαιριστή να δημιούργησαν λάθος εντυπώσεις και φήμες του καλοκαιριού.