Κατερίνα Καραβάτου: Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου και το μήνυμα αγάπης που συγκινεί!

Πηγή: www.peoplegreece.com

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς υποδέχτηκαν στην οικογένεια τους το νέο μέλος.

Η παρουσιάστρια στις 11 Μαΐου, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για ένα υγιέστατο αγοράκι που τους «πήρε» τα μυαλά. Η Κατερίνα βρίσκεται ακόμη στο μαιευτήριο και σύντομα πρόκειται να πάρει εξιτήριο.

Σήμερα, έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Μάλιστα, το συνόδευσε με μια φωτογραφία του μπέμπη! Ένα τρυφερό στιγμιότυπο που τον δείχνει μαζί με τους γονείς του, οι οποίοι του χαρίζουν ένα τρυφερό φιλί.

Με τα λόγια της η παρουσιάστρια κατάφερε να μας συγκινήσει: «Ειλικρινά, προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να σας δείξω πόσο σας ευγνωμονώ γι αυτή την “επίθεση” αγάπης κι ευχών ! Άλλο να το φαντάζεσαι, άλλο να το εύχεσαι κι άλλο να το βιώνεις! Ελπίζω να είμαι αντάξια όλου αυτού».

Δείτε το στιγμιότυπο:

Ειλικρινά, προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να σας δείξω πόσο σας ευγνωμονώ γι αυτή την «επίθεση» αγάπης κι ευχών ! Άλλο να το φαντάζεσαι, άλλο να το εύχεσαι κι άλλο να το βιώνεις! Ελπίζω να είμαι αντάξια όλου αυτού. Κι επειδη είδα στα μυνήματα πόσες μέλλουσες μανούλες επικοινωνήσατε μαζί μου, σας έχω νέα που έμαθα στο #Iaso. Γιορτάζοντας τα 20 χρόνια λειτουργίας του, γιορτάζει τη ζωή και τη μητέρα, προσφέροντας 5 δωρεάν τοκετούς! Μπορείτε να μπείτε στο www.facebook.com/omilosiaso για να δείτε πως!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα σας εύχομαι!!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

Την πρώτη φωτογραφία του μικρού την είδαμε προχθές, όπου η παρουσιάστρια «ξεκαθάρισε» πως της μοιάζει!  

Φτυστός εγώ! Ειδικά όταν προσπαθούμε να αποφύγουμε το φως την ώρα που ανοίγει η κουρτίνα και μπαίνει μέσα στο δωμάτιο!!!! Χίλια ευχαριστώ σ όλους σας για τις υπέροχες ευχές και την απεριόριστη και συγκινητική αγάπη σας!!!! Κι αλλά χίλια ευχαριστώ στους καταπληκτικούς γιατρούς μας, τον Μανώλη και τον Βασίλη Καπετανάκη!!! Κι άλλα χίλια ευχαριστώ στο Μαιευτήριο Ιασώ #iaso για την απίστευτη φιλοξενία και την υποστήριξη στο Μητρικό Θηλασμό!!!! Καλημέρα σ όλους!!!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις