Κατερίνα Καινούργιου: Είμαι 39 χρονών και δεν έχω κάνει οικογένεια ακόμη- Θέλω πολύ να ερωτευτώ
Κατερίνα Καινούργιου
Credit: Katerina Kainourgiou Official/Instagram

Στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε για τη δύσκολη φετινή σεζόν, τον ανταγωνισμό και τον Ανδρεά Μικρούτσικο. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε την επιθυμία της να ερωτευτεί και να κάνει τη δική της οικογένεια.

Για τη φετινή σεζόν

“Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι δεν είμαι ευχαριστημένη με τη φετινή σεζόν. Είμαι ευγνώμων που έχω δουλειά και είμαι σε μία εξαιρετική εταιρία παραγωγής και κανάλι. Ήταν μία πολύ κουραστική και απαιτητική σεζόν, με εντάσεις και δύσκολες στιγμές. Βάζω πάντα πολύ υψηλά τον πήχη, αλλά το αποτέλεσμα της φετινής σεζόν ήταν αρκετά ικανοποιητικό”.

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη δουλειά

“Παίρνω μέσα μου τα πράγματα που συμβαίνουν στη δουλειά, επειδή δεν έχω δική μου οικογένεια. Γυρνάω σπίτι και σκέφτομαι μία ένταση που μπορεί να έχει συμβεί”.

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

“Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την εκπομπή. Νιώθω ότι και ο ίδιος είχε κουραστεί, υπήρχαν αυτές οι εντάσεις και φαινόταν ότι δεν περνάει καλά. Δεν θέλω να συνεργάζομαι με κάποιον άνθρωπο που δεν περνάει καλά και είναι εκεί με το ζόρι. Τον αγαπώ και θέλω να είναι καλά. Τον θαυμάζω και τον ευγνωμονώ και ήταν μεγάλη μου τιμή που δουλέψαμε μαζί. Καλύτερα κάτι να τελειώνει από το να φτάνει στα άκρα. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει λόγος να δουλέψουμε μαζί, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Για ποιο λόγο να πιέσουμε μια κατάσταση;”.

Για τον έρωτα

“Δεν είμαι ερωτευμένη στην παρούσα φάση, αλλά είμαι ανοικτή στο να ερωτευτώ. Δε θέλω να κάνω κάτι άλλο στην παρούσα φάση. Μέσα στα επόμενα χρόνια θα ήθελα να κοιτάξω και τη δική μου ζωή. Είμαι 39 χρονών και δεν έχω κάνει ακόμα οικογένεια. Ιδανικά θα ήθελα να κάνω οικογένεια και ας με κατακρίνουν που το λέω. Αυτό είναι το όνειρό μου» είπε η παρουσιάστρια του “Super Κατερίνα”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα