Κάποια πολύ ευχάριστα νέα για την Πόπη Τσαπανίδου (Η πρώτη φωτογραφία)

Κάποιο πολύ ευχάριστα νέα για την Πόπη Τσαπανίδου (Η πρώτη φωτογραφία)


View this post on Instagram

Θα καθίσουμε λίγο στο πεζούλι, πάνω στο ύψωμα Κι όπως θα μας φυσάει ο “χειμωνιάτικος” αέρας Μπορεί να φανταστούμε κιόλας πως θα πετάξουμε… Γιάννης Ρίτσος ?????????????? Για να ξεκινήσει η χρονιά ποιητικά. # #poem #ritsos #2019 #bythesea

A post shared by Popi Tsapanidou ✨ (@tsapanidou) on

Πολύ ευχάριστα είναι τα τελευταία νέα για την Πόπη Τσαπανίδου και αφορούν στο οικογενειακό της περιβάλλον! Ποιος είναι ο λόγος; Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έγινε και πάλι θεία και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!


View this post on Instagram

Εκεί μετά τη Βουλιαγμένη όταν αρχίζουν οι στροφές, αρχίζω να νοιώθω λίγο άβολα. Με φοβίζουν κι ας έχουν πάντα τόσο ενδιαφέρον. Αλλά κρατώ το τιμόνι και πηγαίνω, απολαμβάνοντας το τοπίο που αλλάζει κάθε λίγα μέτρα. Μέχρι να φτάσω Σούνιο. Στον μαγεμένο ναό του Ποσειδώνα, στο νοτιότερο σημείο της Αττικής. Και εκεί ακριβώς που αρχίζει το Αιγαίο, με την απίστευτη ενέργεια της θάλασσας και των αρχαίων, αποχαιρετώ το 2018 που τόσους μου πήρε αλλά και τόσα μου έμαθε. Χρονιά απώλειας και ανατροπών. Με ένα μεγάλο μάθημα-υπενθύμιση: αν δεν κλείσεις έναν κύκλο, δεν ανοίγει ο επόμενος. Εδώ λοιπόν στο κατώφλι του ολόφρεσκου #2019 θέλω να σας ζητήσω να απαντήσετε στις πιο βασικές -κατά την γνώμη μου- ερωτήσεις που οδηγούν στην ευτυχία: Τι είναι αυτό που προσφέρεις στον κοσμο; Γιατί είσαι ξεχωριστός; Τι απολαμβάνεις να κάνεις; Αν απάντησες εύκολα ξέρεις πως η χαρά είναι στο να δίνεις. Αν ακόμα ψάχνεις να απαντήσεις… κόψε την γκρίνια και κοίτα μέσα σου. Εκεί είναι όλα. Ας κάνουμε το 2019, 365 άξιες ημέρες #whatsnext #happynewyear #newstart #resolutions2019 #leaseplan #greece #sounio #templeofposeidon #aegeansea

A post shared by Popi Tsapanidou ✨ (@tsapanidou) on

Συγκεκριμένα, η αδελφή της, Λία Τσαπανίδου, η οποία μάλιστα υπήρξε και ρεπόρτερ της εκπομπής της στο παρελθόν, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Ο γυναικολόγος Νίκος Παπανικολάου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την πρώτη φωτογραφία της όμορφης μανούλας μετά τον τοκετό και η εικόνα είναι πανέμορφη! Ο γιατρός προσέθεσε στην λεζάντα:

«Η δημοσιογραφική φαμίλια μεγάλωσε με έναν ακόμα φυσικό τοκετό! Υπό χαμηλό φωτισμό κ χαλαρωτική μουσική ήρθε το νέο μέλος και σύρθηκε ως το στήθος της μαμάς! Λία Τσαπανίδου να σας ζήσει!!».

df-1

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram