Καλομοίρα: Πώς έμαθε για την εγκυμοσύνη της κουμπάρας της, Μαριέττας Χρουσαλά

Από τον Μαρίνο Βυθούλκα,

Η Μαριέττα Χρουσαλά, καλή φίλη τόσο του Δημήτρη όσο και της Καλομοίρας, θα είναι επίσης νονά της μικρής Αναστασίας – όμως λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δεν κατάφερε να είναι μαζί τους στη φωτογράφιση του People. Ο ρόλος του beauty expert στη φιλία Καλομοίρας και Μαριέττας υπήρξε καταλυτικός, καθώς είναι ο άνθρωπος που τις γνώρισε.

«Με τη Μαριέττα ήρθαμε πιο κοντά την περίοδο της Eurovision, το 2008. Επειδή είχα συνέχεια εμφανίσεις, πήγαινα καθημερινά στο καμαρίνι της στο Alter (σ.σ. παρουσίαζε την εκπομπή Η Ελλάδα Παίζει), γιατί ο Δημήτρης έκανε τα μαλλιά και το μακιγιάζ της και μου είχε πει να πηγαίνω στο κανάλι, προκειμένου να προλαβαίνει να επιμελείται και τις δυο μας. Με την πάροδο των ετών γίναμε πολύ καλές φίλες. Η Μαριέττα είναι πάνω απ’ όλα ένας γλυκός άνθρωπος, μια πολύ τρυφερή μητέρα, μια δοτική φίλη και πλέον βρισκόμαστε αρκετά συχνά και στις ΗΠΑ, τα παιδιά μας παίζουν μαζί. Όταν είπα στον Δημήτρη να γίνει νονός, αυτόματα σκέφτηκα και τη Μαριέττα, γιατί ουσιαστικά εκείνος είναι υπεύθυνος για τη φιλία μου μαζί της. Κι εκείνη δέχτηκε αμέσως, οπότε η χαρά μου είναι διπλή».

Η Μαριέττα διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αναρωτιέμαι πότε και πώς το έμαθε η Καλομοίρα. «Θα σου φανεί περίεργο, αλλά το έμαθα κι εγώ από τα δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο! Της έστειλα μήνυμα και μου απάντησε πως περίμενε να με δει από κοντά για να μου το ανακοινώσει, αλλά μας πρόλαβαν τα sites» λέει γελώντας.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Πηγή: Peoplegreece.com