Η Καλομοίρα εξομολογείται το μεγαλύτερο φόβο που έχει για τα παιδιά της

Τα τελευταία χρόνια επέλεξε να ζει μόνιμα στην Αμερική και να δημιουργήσει οικογένεια. Ο λόγος για την Καλομοίρα, η οποία μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας το μεγαλύτερο φόβο που έχει για τους δίδυμους γιους της.

«Το bullying. Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί στο σχολείο ν’ αντιμετωπίσουν τέτοιο περιστατικό. Στο δημοτικό υπήρξα θύμα bullying και ξέρω πόσο επώδυνη και τραυματική εμπειρία είναι. Τα παιδιά είναι πολύ σκληρά σ’ αυτήν την ηλικία, γι’ αυτό και θέλω να είμαι δίπλα στα δικά μου και να τα προστατεύω, ώστε να μάθουν να μην το ανέχονται και να μην το κάνουν», είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Hello.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε, ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα εκφοβισμού, περιγράφοντας κάποια περιστατικά: «Θυμάμαι ότι τα άλλα παιδιά με κορόιδευαν, επειδή τραγουδούσα όλα την ώρα. Μάλιστα σε μια σχολική παράσταση, ενώ τραγουδούσα οι συμμαθητές μου γελούσαν, με αποτέλεσμα να νιώσω τόσο άσχημα που κατέβηκα κλαίγοντας από τη σκηνή και πήγα και κρύφτηκα στις τουαλέτες. Άλλη φορά θυμάμαι ότι είχα διοργανώσει ένα πάρτι για τα γενέθλια μου στο οποίο είχαν συνεννοηθεί οι συμμαθητές μου να μην εμφανιστεί κανένας, επειδή η οικογένεια μου ήταν μεσοαστική, όπως οι περισσότεροι ομογενείς».

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Καλομοίρα: Δείτε το τρυφερό βίντεο με τα δίδυμά της να παίζουν μπάσκετ 

Καλομοίρα: Άνοιξε για πρώτη φορά το σπίτι της στην Αμερική 

Αποκλειστικό: Η Καλομοίρα ήρθε στην Ελλάδα και φωτογραφίζεται για το People!