Jamie Oliver: Μούχλα, περιττώματα, ληγμένα κρέατα και ποντίκια στο μαγαζί του διάσημου σεφ

Άσχημα τα πράγματα για έναν από τους πιο διάσημους και πολυβραβευμένους σεφ στον Πλανήτη, ο οποίος έχει δημιουργήσει τη δική του σχολή μέσα από τις εκπομπές του μαγειρικής που έχουν προβληθεί και στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα των Times, το κρεοπωλείο του, το οποίο τροφοδοτεί το εστιατόριό του -βρίσκεται πολύ κοντά στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στο Cityτου Λονδίνου- το οποίο έχει το όνομα«Babecoa» ήταν γεμάτο μούχλα, περιττώματα ποντικών και σάπια κρέατα, βρώμικα χασαπομάχαιρα και πακέτα με κοτόπουλα στα οποία είχαν αλλαχθεί οι ημερομηνίες λήξεις τους.

Παράλληλα ο χώρος ήταν ιδιαίτερα βρώμικος, όπως ακριβώς και οι πόρτες των ψυγείων ενώ τα δάπεδα ήταν κατεστραμμένα και ο φωτισμός ιδιαίτερα κακός.

Ο έλεγχος αυτός έγινε από τις υγειονομικές αρχές της Βρετανίας, με αποτέλεσμα να το κλείσουν για 24 ώρες.

Η εταιρεία πάντως του σεφ έκανε την εξής δήλωση στην εφημερίδα: «Μετά την περιβαλλοντική υγειονομική επιθεώρηση τον Ιανουάριο, αποφασίσαμε να κλείσουμε με τη θέληση μας το κρεοπωλείο για αρκετές ώρες. Ζητήματα όπως αυτό είναι εξαιρετικά σπάνια στο πλαίσιο του Restaurant Group JO και τα αντιμετωπίζουμε με μεγάλη σοβαρότητα».

Για την ιστορία να σας ενημερώσουμε πως ένα γεύμα στο εστιατόριο του σεφ κοστίζει πάνω από 100 λίρες, ενώ και άλλες φορές είχε αντιμετωπίσει μια σειρά από προβλήματα, όπως δυο χρόνια πριν, όπου τα ποντίκια κυκλοφορούσαν ανάμεσα στα τραπέζια των πελατών σε υποκατάστημα στο Εδιμβούργο.

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Αντετοκούμπο: Δείτε τον μπασκετμπολίστα σε ρόλο master chef

Γιάννης Αποστολάκης: «Βρίσκομαι παραπάνω από έναν χρόνο σε σχέση»

Νίκος Καρβέλας: Ο Έλληνας σεφ που μαγείρεψε για την Madonna

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα