Ήβη Αδάμου: Δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουϊνέλης αποτελούν εδώ και έξι χρόνια ένα από τα πιο ταιριαστά και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η αγάπη τους για τη μουσική τους έφερε αμέσως κοντά ενώ οι δυο τους κρατούν ένα χαμηλό προφίλ με αποτέλεσμα να μην έχουν δώσει ποτέ δικαιώματα.

Πριν από λίγο καιρό, έγινε γνωστό πως η νεαρή τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο τους παιδάκι ενώ έγινε επίσης γνωστό πως το ερωτευμένο ζευγάρι, αποφάσισε να εγκαταλείψει την Αθήνα και να εγκατασταθεί στην Αλεξανδούπολη, μιας και επιθυμεί να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια σε ένα περιβάλλον με ήρεμους ρυθμούς.

Σε πιο πρόσφατα νέα, οι δυο τους απόλαυσαν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και πέταξαν τον δικό τους χαρταετό όπως είδαμε στα stories του Instagram χωρίς ωστόσο να αποκαλύψουν τον προορισμό που επέλεξαν. Αυτό βέβαια που ήταν φανερό σε αυτή την ανάρτηση ήταν η φουσκωμένη κοιλίτσα της τραγουδίστριας την οποία μας έδειξε για πρώτη φορά. Όπως θα δείτε κι εσείς παρακάτω, η Ήβη έχει πάρει ελάχιστα κιλάκια και αυτά μόνο στην περιοχή της κοιλιάς.

ivi adamou

ivi adamou

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram