Ιωάννα Μπούκη: Ποιος έγινε η αφορμή να γνωρίσει και να ερωτευτεί τον Αντώνη Σρόιτερ;

Ήταν Δεκέμβριος του 2011, όταν η Ιωάννα Μπούκη συνάντησε για πρώτη φορά τον Αντώνη Σρόιτερ. Στέλεχος σε μεγάλη εταιρεία καλλυντικών και έχοντας ακόμη ως έδρα της την Κρήτη, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, η όμορφη Ιωάννα είχε πάει με μια φίλη της για φαγητό στο κρητικό εστιατόριο Το Κουζουλό, στην Κηφισιά. Εκείνο το κυριακάτικο μεσημέρι έτυχε να γευματίζει εκεί και ο anchorman τουAlpha. Η Ιωάνναχαμογελά όταν θυμάται την πρώτη τους συνάντηση. «Τότε έμενα μόνιμα στην Κρήτη, αλλά είχα δεχτεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση από την εταιρεία όπου δούλευα και είχα έρθει στην Αθήνα για τη συνάντηση. Ο Λάζαρος Βαφειάδης, που έχει το Κουζουλό, είναι κοινός μας φίλος με τον Αντώνη και μέσω εκείνου γνωριστήκαμε ‒ αν και εκείνο το μεσημέρι είχαμε βρεθεί στο εστιατόριο με διαφορετικές παρέες» εξηγεί στο People.

Τα στοιχεία που τη γοήτευσαν δεν ήταν μόνο η εμφάνιση, αλλά και η ισχυρή προσωπικότητα του δημοσιογράφου. «Εκτός από πολύ όμορφος άντρας, είναι σοβαρός και έξυπνος. Από την αρχή ένιωσα μεγάλη ασφάλεια μαζί του» εξομολογείται.

bouki-sroiter

Η γνωριμία τους συνέπεσε με μια επαγγελματική πρόταση που την καλούσε να πάρει μια απόφαση ζωής: Να μετακομίσει μόνιμα στην πρωτεύουσα. «Ήμουν πολύ σκεπτική στο να δεχτώ την πρόταση και να έρθω μόνιμα στην Αθήνα. Η οικονομική κρίση ήταν ήδη γεγονός, με αποτέλεσμα να είμαι ακόμα πιο διστακτική». Πόσο την επηρέασε το ότι το επόμενο βήμα στην καριέρα της συνδυάστηκε με την αρχή μιας σχέσης που έμελλε να είναι σχέση ζωής; «Στην αρχή, με τον Αντώνη ήταν ζαριά, δεν ήξερα πού θα καταλήξει. Ομολογώ, όμως, πως η ασφάλεια που μου ενέπνεε έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου. Παράλληλα με την επαγγελματική πρόταση, ένα επιπλέον θετικό στοιχείο ήταν πως είχα και το δικό μου σπίτι στην Αθήνα. Από τη στιγμή που μου δόθηκε η ευκαιρία και όλα έμοιαζαν να συνηγορούν για να κάνω αυτό το βήμα, είπα να το ρισκάρω και να μετακομίσω». Το ένστικτό της δεν την πρόδωσε.

Πηγή: Peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα: