Ιωάννα Μπούκη: Δείτε την στο κρεβάτι στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της

Κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας διαφυλάσσοντας με τον τρόπο αυτό την οικογενειακή του ευτυχία. Ο λόγος για τον Αντώνη Σρόιτερ και την σύζυγο του Ιωάννα Μπούκη, που περιμένουν από στιγμή σε στιγμή να έρθει στον κόσμο η κορούλα τους και να συντροφεύσει την μικρή τους πριγκίπισσα, Κωνσταντίνα.

Η οικογένεια τους και το χαμόγελο του ζεύγους μεγαλώνει, καθώς η Ιωάννα διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού έγινε γνωστός τον Ιανουάριο, ενώ ο Αντώνης Σρόιτερόσες φορές και αν εμφανίστηκε σε εκπομπές που ήταν καλεσμένος απέφυγε να μιλήσει για την δεύτερη εγκυμοσύνη.

Η αγαπημένη του αν και δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στα social media χθες έκανε μια εξαίρεση αναρτώντας ένα στιγμιότυπο της ίδιας ξαπλωμένη στο κρεβάτι, γράφοντας στη λεζάντα: «Καμιά φορά αυτά που νιώθει η καρδιά, η γλώσσα δεν μπορεί καν να τα μιλήσει!!».

ioanna mpouki

Ενώ λίγες μέρες πριν μη μπορώντας να κρύψει την ευτυχία της ανέβασε μια φωτογραφία με τον σύζυγο της στην οποία έγραψε: «Σε ευχαριστώ που με έκανες μανούλα».

ioanna mpouki

Πηγή: Peoplegreece.com