Είναι οριστικό! Πασίγνωστη ηθοποιός χωρίζει μετά από δύο χρόνια γάμου

Μπορεί εδώ και σχεδόν ενάμιση μήνα, που τα δημοσιεύματα για κρίση στον γάμο της οργιάζουν, να μην πήρε θέση, ωστόσο, είναι γεγονός πως μία από τις πιο γνωστές ηθοποιούς παίρνει διαζύγιο!

Ήταν στα τέλη Γενάρη όταν το People, με αποκλειστικό του ρεπορτάζ, ανέφερε πως, μετά από δύο χρόνια γάμου και ένα παιδί, η Scarlett Johansson και ο Romain Dauriac αποφάσισαν να χωρίσουν.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Νew York Post, η 32χρονη ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την Τρίτη, την οποία έχει ήδη παραλάβει ο δικηγόρος του Γάλλου δημοσιογράφου.

Κατά το δημοσίευμα, το πάλαι ποτέ ζευγάρι αναμένεται να βρεθεί στα δικαστήρια για την κηδεμονία της 2 ετών κόρης που έχει αποκτήσει, της Rose, καθώς ο Romain φέρεται αποφασισμένος το παιδί να ζήσει μαζί του στην Γαλλία.

Αυτό θα είναι το δεύτερο διαζύγιο για την Scarlett, η οποία στην φετινή απονομή των Oscar, πριν από λίγες μέρες, εμφανίστηκε με νέο συνοδό, πυροδοτώντας τις φήμες για την προσωπική της ζωή, καθώς έχει πάρει ακόμα ένα, από τον Ryan Reynolds, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη από το 2008 έως το 2011.

johansson dauriac

Peoplegreece.com