Είναι η Κάτια Νικολαΐδου η Elle Macpherson της Ελλάδας;

Instagram

Μακάρι κι εμείς στην ηλικία να δείχνουμε έτσι. Η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου, που έγινε γνωστή κυρίως μέσω της σειράς Θα σε Δω στο πλοίο είναι μια γυναίκα που φροντίζει τον εαυτό της και δεν αφήνει ένα νούμερο να την επηρεάσει. Αυτό φαίνεται άλλωστε κι από τις φωτογραφίες της. Η κάρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της από το καλοκαίρι, φορώντας μόνο το μπικίνι της και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Στα 53 της χρόνια-να πούμε εδώ ότι δεν της φαίνεται καθόλου- είναι πιο fit και ελκυστική από ποτέ θυμίζοντας μας έντονα το μοντέλο από την Αυστραλία Elle Macpherson, που στα 53 της επίσης χρόνια έχει ένα από τα πιο όμορφα σώματα της διεθνούς showbiz.

Η Κάτια, που μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι κατακλύζουν τον λογαριασμό της με likes, έγραψε μάλιστα χαρακτηριστικά: «Ο Φλεβάρης κ αν φλεβίσει καλοκαίρι θα μυρίσει….»

Να θυμίσουμε εδώ ότι γ γνωστή ηθοποιός είχε χτυπηθεί από την επάρατο νόσο και δεν διστάζει να μιλήσει για την περιπέτειά της ανοιχτά από την πρώτη στιγμή τόσο στους δικούς της ανθρώπους όσο και δημόσια.