Και επίσημα το «Λόγω Τιμής» στο ΣΚΑΪ

Και επίσημα το «Λόγω Τιμής» στο ΣΚΑΪ

Είναι πλέον και επίσημο! Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη του προβολή στη μικρή οθόνη, το «Λόγω Τιμής» επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.


View this post on Instagram

Λόγω τιμής 20 χρόνια μετά @logotimis

A post shared by alkiskourkoulos (@alkiskourkoulos) on

«Αρχικά θα δούμε και τους επτά πρωταγωνιστές και φυσικά κάποιους καινούριους. Όλοι έβαλαν πολύ νερό στο κρασί τους και έριξαν τις αμοιβές τους για να μπορέσει να βγει σωστά η σειρά. Ακριβώς το αντίθετο δηλαδή από αυτό που γράφτηκε. Όχι μόνο δεν ζήτησε κανείς πολλά χρήματα, αλλά όλοι δέχτηκαν να πληρωθούν με πολύ λιγότερα», είχε αναφέρει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου στο περιοδικό People, το οποίο κυκλοφορεί με την εφημερίδα Έθνος της Κυριακής.

«Έχουν γραφτεί ήδη τα πρώτα επεισόδια, ενώ η σειρά θα είναι χωρισμένη σε κύκλους. Στον πρώτο θα δούμε δώδεκα συνολικά επεισόδια. Ήθελα να κάνω κάτι που θα είναι πολύ φροντισμένο, πάνω στα αμερικανικά πρότυπα τηλεοπτικών σειρών. Αυτό που μπορώ να πω μέχρι στιγμής είναι ότι θα μπούμε για γυρίσματα το Μάρτιο, η σειρά θα είναι εβδομαδιαία και θα βγει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Οκτώβριο του 2019», συμπλήρωσε η γνωστή σεναριογράφος.

Από την Πέμπτη λοιπόν το trailer ξεκίνησε να παίζεται στο φαληρικό σταθμό και πρόκειται για το βίντεο που έγινε viral, έχοντας συμπλήρωμα το λεκτικό πως έρχεται στον ΣΚΑΪ!

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram