Είναι επίσημο! Ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Epsilon – Ποιος ανακοίνωσε τη συνεργασία;

Μετά την αποχώρησή του από το Mega, δημοσιεύματα ήθελαν τον Νίκο Ευαγγελάτο να βρίσκεται σε συζητήσεις συνεργασίας με το Epsilon. Τελικά οι φήμες είχαν βάση και πριν από λίγη ώρα, μέσα από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ο Μένιος Φουρθιώτης –που είναι και εμπορικός διευθυντής του καναλιού- καλωσόρισε τον άνκορμαν στην οικογένεια του σταθμού, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

«Από σήμερα στην οικογένεια της τηλεόρασης του Epsilon ανήκει και επίσημα ο εξαιρετικός δημοσιογράφος της ενημέρωσης, ο οποίος έχει κάνει ανατροπές σε όποια ζώνη κι αν βρέθηκε. Από σήμερα και επίσημα στο Epsilon ο κύριος Νίκος Ευαγγελάτος. Το δημοσιογραφικό επιτελείο του newsit και των Παραπολιτικών σε συνεργασία με το κανάλι μας θα βρίσκονται καθημερινά από αρχές Δεκεμβρίου στη μάχη της ενημέρωσης», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και τόνισε ότι στήνεται ένα μεγάλο στούντιο για να υποδεχτεί τον δημοσιογράφο.

«Το κομμάτι της ενημέρωσης ήθελε μεγάλη δημοσιογραφική ενίσχυση. Θα δώσουμε ένα στίγμα ενημέρωσης που ο κόσμος έχει ανάγκη», επεσήμανε ο Μένιος Φουρθιώτης στη συνέχεια.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού θα προβάλλεται καθημερινά από τις 18.45 έως και τις 21.00 και θα βγει για πρώτη φορά στον «αέρα» την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου.

Έτσι, λοιπόν, η Τατιάνα Στεφανίδου θα δίνει τη σκυτάλη στο σύζυγό της!

Εμείς να ευχηθούμε καλή αρχή!