Είναι επίσημο! Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk χώρισαν

Ήταν το χρυσό ζευγάρι του Hollywood, όμως φαίνεται πως οι φήμες που τους ήθελαν να έχουν προβλήματα στη σχέση τους δεν ήταν απλά εικασίες. Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk χώρισαν επισήμως, σύμφωνα με δημοσίευμα του People.

Το ζευγάρι δεν έχει κάνει ακόμα κάποια δήλωση, όμως σύμφωνα με το People έχουν χωρίσει κι αυτή την περίοδο προσπαθούν να συνεννοηθούν για το πώς θα μοιραστούν την επιμέλεια της κόρης τους, Lea De Seine.

Η σχέση του Cooper και της Shayk ξεκίνησε το 2015, όμως σπάνια εμφανίζονταν μαζί. Η πρώτη φορά που η σχέση τους απασχόλησε τόσο πολύ τον Τύπο-πέρα από τη γέννηση της κόρης τους- ήταν κατά τη διάρκεια της προώθησης της ταινίας του ηθοποιού με την Lady Gaga “A Star Is Born”. Τότε είχαν ξεκινήσει φήμες περί απιστίας του Cooper με την συμπρωταγωνιστριά του που φούντωσαν μετά την κοινή τους εμφάνιση στα Oscar. Κι ενώ η star είχε επιβεβαιώσει ότι δεν τρέχει κάτι μεταξύ τους, φαίνεται ότι η σχέση του Cooper με το μοντέλο είχε άλλα προβλήματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Cooper μετά τη γέννηση της κόρης του αφιερώθηκε αρκετά στην οικογένειά του και περνούσε πολύ χρόνο μαζί τους, γεγονός που έδινε την εντύπωση ενός πολύ ευτυχισμένου ζευγαριού.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram