Είναι επίσημο: Η Emma Watson είναι single

Παρά τις φήμες ότι η Emma Watson ήταν πολύ κοντά στο να ανακοινώσει τον αρραβώνα της με τον Will Adamowicz, η σταρ της ταινίας «Harry Potter» διασχίζει πλέον το νέο έτος μόνη και με single status.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Mirror» άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της Βρετανίδας ηθοποιού επιβεβαίωσαν πως ο χωρισμός επήλθε από το βεβαρημένο επαγγελματικά πρόγραμμα της Watson. Πριν από λίγο καιρό εκπρόσωπος της Watson επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού της δηλώνοντας: «Η Emma και ο Will έχουν χωρίσει από το περασμένο καλοκαίρι και δεν έχουν πλέον καμία επαφή».

Η Emma γνώρισε τον Will- ο οποίος είναι γιος ενός Αμερικανού εκατομμυριούχου- όταν ήταν και οι δύο φοιτητές στο Oxford University το 2011, λίγο πριν δηλαδή την κοινή τους εμφάνιση στο φεστιβάλ Coachella στην Καλιφόρνια τον Απρίλιο του 2012.

Ουσιαστικά κανείς από τους δυο τους δεν είχε ανοιχτεί σε βάθος για τη σχέση τους ενώ η ηθοποιός πρόσφατα δήλωσε είναι οι άνδρες είναι πολύ φοβισμένοι με τη φήμη της και αυτό δημιουργεί πρόβλημα στο να την πλησιάσουν.  Η 23χρονη έχει επίσης παραδεχτεί ότι προσπαθεί  να αποφύγει τις σχέσεις με διάσημους άντρες καθώς η σκέψη και μόνο ενός τέτοιου ενδεχόμενου της δημιουργεί πανικό.

Μάλιστα, λέγεται πως η διάσημη ηθοποιός αυτόν τον καιρό έχει στρέψει όλη της την προσοχή στο πτυχίο της καθώς βρίσκεται στο τελευταίο έτος των σπουδών της και για το λόγο αυτό «παγώνει» και τη συμμετοχή της σε κάποια ταινία.

Διαβάστε επίσης:

Τα οκτώ Fashion Dont’s που αξίζει να φορέσετε και το νέο έτος

Hangover chic: Τι να φορέσετε μετά τις μέρες των γιορτών

Beauty Checklist 2014: Όσα πρέπει να βάλετε στο πρόγραμμα τη νέα χρονιά

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα