«Είμαι ερωτευμένη»: H εξομολόγηση της Rihanna για τον δισεκατομμυριούχο σύντροφό της

Η Rihanna σπάνια μιλάει για την προσωπική της ζωή, ειδικά για την σχέση της με τον δσεκατομμυριούχο σύντροφό της, Hassan Jameel. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της για το περιοδικό Interview στην συμπρωταγωνίστριά της στο Ocean’s 8, Sarah Paulson, όμως θέλησε να εξομολογηθεί το πόσο ερωτευμένη είναι.

«Ποτέ δεν ήμουν έτσι. Τα τελευταία χρόνια μόνο συνειδητοποίησα ότι πρέπει να έχουμε χρόνο για τον εαυτό μας, γιατί η ψυχική μας υγεία εξαρτάται από αυτό. Εάν δεν είσαι ευτυχισμένος, δεν θα είσαι ευτυχισμένος ούτε όταν κάνεις πράγματα που αγαπάς. Θα είναι αγγαρεία. Δεν θέλω ποτέ η δουλειά μου να είναι αγγαρεία», είπε η Rihanna εξηγώντας ότι η καριέρα της είναι ο σκοπός στη ζωή της, αλλά πλέον «έχω μια νέα σχέση και είναι σημαντική για εμένα. Όπως φροντίζω τη δουλειά μου έτσι πρέπει να φροντίζω κι αυτήν».

Η Rihanna μάλιστα δεν δίστασε να δηλώσει πως «φυσικά είμαι ερωτευμένη» ενώ στην ερώτηση για το εάν θα παντρευτεί είπε «μόνο ο Θεός το ξέρει. Εμείς κάνουμε σχέδια κι ο Θεός γελάει, σωστά;». Αυτό για το οποίο είναι σίγουρη είναι ότι θέλει να γίνει μητέρα «όσο τίποτα στη ζωή μου», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram