Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι συμβαίνει τελικά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό;

 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι συμβαίνει τελικά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό;

Πολλά ακούγονται για τη σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού και την Ηλιάνας Παπαγεωργίου και το αν είναι τελικά ζευγάρι ή απλώς φίλοι. Οι φήμες για τη σχέση τους άρχισαν εδώ και πολλούς μήνες, ωστόσο κανένας από τους δύο τους δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα.

argiros

Σε πιο πρόσφατα νέα τώρα και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, το μοντέλο και κριτής του GNTM και ο τραγουδιστής κυκλοφορούν συχνά μαζί, σε πιο διακριτικά μέρη για να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα, η Σάσα Σταμάτη αναφέρει στο Secret των Παραπολιτικών, πως η τελευταία κοινή τους εμφάνιση έγινε πριν λίγες μέρες στο Κολωνάκι και ακόμα πιο συγκεκριμένα στο «Dry Café».

Πάντως, αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η Ηλιάνα μέχρι στιγμής αποφεύγει να κάνει κάποια επίσημη εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, όπου συνεχίζει να εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ενώ, σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει: «Ναι, υπήρξαν. Το δεύτερο που μου αναφέρεις δεν το έχω διαβάσει. Φήμες λοιπόν υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν για όλα τα δημόσια πρόσωπα Δεν θα απαντήσω για τα προσωπικά μου. Είναι μια πόρτα που αν την ανοίξεις δεν κλείνει μετά. Είναι περιττό για μένα να αναφέρομαι στην προσωπική μου ζωή».

Παρόμοια στάση τηρεί και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος είχε αναφέρει ότι αποφεύγει να δημοσιοποιεί τις σχέσεις του,για να προστατέψει το εκάστοτε πρόσωπο που έχει δίπλα του: «Προσπαθώ όλο αυτό να το προστατεύω, όχι για εμένα αλλά για τους εκάστοτε ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να είμαι μαζί και μπορεί να μην προχωρήσει  ή να προχωρήσει! Ποτέ δεν ξέρεις».

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα