Ηayley Hasselhoff: Η κόρη του David Hasseloff είναι plus size μοντέλο και κλείνει στόματα για το shaming

Η κόρη του David Hasselhoff βάζει τέλος στο body shaming. Οι φωτογραφίες της Hayley Hasselhoff με τις όμορφες plus size αναλογίες κλέβουν την παράσταση και όχι άδικα, καθώς είναι αισθητικά άρτιες και ιδιαίτερα σαγηνευτικές.

Πρόκειται για τη μικρή κόρη του γοητευτικού πρωταγωνιστή του Baywatch και της Pamela Bach και διαγράφει τη δική της πορεία στο plus size modeling.

Σήμερα είναι 26 ετών και έχει ξεκινήσει την πορεία της από τα 14 της χρόνια.

«Ο αριθμός των plus size γυναικών αυξάνεται συνεχώς στον χώρο της μόδας. Όταν ξεκίνησα εγώ, τα πράγματα δεν είχαν καμία σχέση με σήμερα που η μόδα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ανήκει και στις γυναίκες με καμπύλες. Πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε το σώμα μας για όλα όσα μας χαρίζει, όχι μόνο για όσα δείχνει.

Όλες περνάμε στιγμές που νιώθουμε την αυτοπεποίθηση μας να κλονίζεται, αλλά πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας γι’ αυτό που είναι. Πρέπει να αγαπάμε αυτό που είμαστε σήμερα γιατί μόνο έτσι θα φτάσουμε σε αυτό που θέλουμε να γίνουμε αύριο», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

«Πάντα ήξερα ότι ήμουν διαφορετική από τα υπόλοιπα κορίτσια. Είχα στήθος πολύ πριν εμφανίσουν εκείνα και φοράω σουτιέν από τα εννέα μου χρόνια. Τότε αισθανόμουν πολύ αμήχανα για το σώμα μου», ανέφερε στη βρετανική Telegraph.

Δείτε ορισμένες από τις πόζες της που καταφέρνουν και συγκεντρώνουν χιλιάδες likes, ενώ κλείνουν κάθε ενδεχόμενο body shaming.

View this post on Instagram

A post shared by Hayley Hasselhoff (@hhasselhoff) on

View this post on Instagram

most evenings, you can find me hidden away in the hotels steam room #ad @marksandspencer @marksandspencerfashionpr

A post shared by Hayley Hasselhoff (@hhasselhoff) on

Δείτε περισσότερα στο PeopleGreece

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram