Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μας δείχνει 3 διαφορετικούς τρόπους για να φορέσουμε το denim παντελόνι τώρα

Ο Christian Louboutin έχει πει πως «Τα παπούτσια δεν είναι μόνο ένα σχέδιο, αλλά πολλά περισσότερα. Είναι μέρος της γλώσσας του σώματος μας, είναι ο τρόπος που περπατάμε. Ο τρόπος που κινούμαστε σχετίζεται άμεσα με τα παπούτσια που έχουμε επιλέξει να φορέσουμε».

Η αγάπη των γυναικών για τα παπούτσια είναι γνωστή σε όλους μας, ενώ αυτή η αγάπη όλο και μεγαλώνει όσο περισσότερο εξελίσσονται τα shoe trends. Τα παπούτσια λοιπόν κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα looks που δημιουργούμε, ενώ αν θέλετε να ανακαλύψετε αν είστε μία πραγματική shoe lover θα πρέπει να αναρωτηθείτε εάν ξεκινάτε από αυτά για να δημιουργήσετε ένα outfit! Είδατε;

Αν υπάρχει κάτι πρώτο λοιπόν στην ανοιξιάτικη shopping list των περισσότερων γυναικών, αυτό είναι σίγουρα τα παπούτσια. Ποια είναι όμως τα παπούτσια που πρέπει να έχετε σίγουρα στην συλλογή σας αυτή την εποχή;

Την απάντηση σε αυτή την ερώτηση μας δίνει μία γυναίκα με αυθεντικό στιλ και προσωπικότητα. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί παραδέχεται ότι  βαριέται πολύ να είναι συνεχώς το ίδιο –όσον αφορά την εικόνα της και τις στιλιστικές της επιλογές. «Άλλαζα πάντα στιλ, όπως άλλαζα και μουσικά ακούσματα. Μου άρεσαν οι goth rock καταστάσεις αλλά δεν ήμουν ποτέ κλειστή σε άλλα είδη. Όπως δεν είμαι κλειστή στην τέχνη, έτσι δεν είμαι κλειστή και στη μόδα. Εκνευρίζομαι με τους ανθρώπους που βάζουν παρωπίδες σε σχέση με το οτιδήποτε».

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί πόζαρε αποκλειστικά για το InStyle.gr υπό τον φακό της Ηλιάνας Μιχάλη και μας δείχνει τρεις διαφορετικούς τρόπους για να δημιουργήσουμε τρία ανοιξιάτικα chic looks, έχοντας ως βάση το διαχρονικά αγαπημένο denim παντελόνι αλλά και παπούτσια από τη νέα συλλογή του Pedro García.

Loafers

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Από το πρωί στο γραφείο μέχρι και τις casual βόλτες του Σαββατοκύριακου, τα loafers είναι μία από τις πιο κομψές επιλογές που μπορούμε να κάνουμε. Η Ζενεβιέβ επέλεξε ένα ζευγάρι loafers από τη νέα συλλογή του Pedro García και το συνδύασε με ένα cropped παντελόνι και ένα leather top.

Sandals

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Μπορεί κάθε φορά που φέρνετε στο μυαλό σας τα σανδάλια να σκέφτεστε καλοκαίρι και ανέμελες βόλτες στο νησί, ωστόσο όσο περισσότερο ανεβαίνει η θερμοκρασία τόσο μας παρουσιάζονται ευκαιρίες να φορέσουμε τα αγαπημένα μας σανδάλια ακόμα και αυτή την εποχή. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί επέλεξε το δικό της αγαπημένο ζευγάρι σανδάλια από τη νέα συλλογή του Pedro García και μας έδειξε πως μπορούμε να τα φορέσουμε και εμείς. Προτίμησε να φορέσει και πάλι ένα cropped denim παντελόνι, το οποίο συνδύασε με σανδάλια και το all time classic αγαπημένο μας λευκό t-shirt.Ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα statement coat με έντονη arty φιλοσοφία.

High heels

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Από την συλλογή σας με ανοιξιάτικα παπούτσια δεν μπορεί να λείπουν και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Η creative director μας προτείνει να επενδύσουμε σε ένα ζευγάρι Pedro García ψηλοτάκουνα πέδιλα , ενώ μας δείχνει και τον πιο cool τρόπο για να τα φορέσουμε στις βραδινές μας εξόδους. Συνδύασε ένα denim παντελόνι με ένα λευκό t-shirt και ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα ζευγάρι Pedro García ψηλοτάκουνα πέδιλα και glittery κάλτσες.

Play production for Instyle Magazine:

Photographer : Iliana Michali

Creative Direction : Veroniki Haritatou Gonzalez

Models : Genevieve Majari Creative Director

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram