Η Victoria Beckham μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές
instagram@victoriabeckham

Η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας Victoria Beckham θέλησε να μοιραστεί μαζί μας κάποιες φωτογραφίες των παιδιών της από τις οικογενειακές διακοπές των Beckham’s.

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Maya Zoulovits μάς εξηγεί πώς συνδυάζει την καλλιτεχνική δημιουργία με την οικογένεια


Σε αυτές τις τύπου polaroid photos βλέπουμε τους τρεις γιους της Brooklyn, Romeo και Cruz, μπροστά από μία υπέροχη λίμνη, με casual athletic style σε mood διακοπών, να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις, με την Victoria να σχολιάζει χιουμοριστικά “Socially distanced brothers”.


Στις επόμενες δύο φωτογραφίες βλέπουμε και την μικρή Harper Seven, always instyle, ήδη από τα εννέα της χρόνια, με μία λευκή σαλοπέτα και ένα κλασικό white tee.

Παρά τις υποχρεώσεις που έχουν όλοι, η οικογένεια Beckham φροντίζει πάντα να ξεκλέβει χρόνο και να βρίσκονται όλοι μαζί για λίγες μέρες, κάτι που θεωρούν ιδιαίτερα σημαντικό για τους δεσμούς της οικογένειας. Και αυτή είναι μία αντίληψη που έχει περάσει το διάσημο ζευγάρι και στα παιδιά τους, με αποτέλεσμα να τους βλέπουμε να περνάνε πάντα μαζί γιορτές, γενέθλια και όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής τους.

Μάλιστα, η περήφανη μαμά Victoria μοιράζεται μαζί μας συχνά φωτογραφίες και των τεσσάρων παιδιών της και φαίνεται πως έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, κρατώντας την οικογένεια ενωμένη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα