Η Victoria Beckham μοιράστηκε τα πιο σημαντικά νέα μετά τη γέννηση της κόρης της

Ελάχιστη ώρα έχει περάσει από τότε που οι Spice Girls έγιναν το απόλυτο viral 22 χρόνια μετά τη δημιουργία της. Η Emma Bunton (Baby Spice), η Geri Horner (Ginger Spice), η Mel C (Sporty Spice), η Mel B (Scary Spice) και η Victoria Beckham (Posh Spice) βρέθηκαν όλες μαζί για πρώτη φορά στα έξι χρόνια στο σπίτι της Geri στο Λονδίνο μαζί με τον manager που τις ανάδειξε, Simon Fuller, για να συζητήσουν για πρώτη φορά το reunion τους και την πιθανότητα να ξαναδουλέψουν ως group.

spice

Οι εκατομμύρια θαυμαστές του group που παραμένουν πιστοί στη μπάντα με την οποία μεγάλωσαν ήθελαν χρόνια να δουν και τα πέντε κορίτσια μαζί με αφορμή τα 20 χρόνια από τη δημιουργία τους, αλλά η Victoria Beckham πάντα αρνούνταν μια ενδεχόμενη επανένωση με τη δικαιολογία ότι οι οικογενειακές της υποχρεώσεις και οι επαγγελματικές ανάγκες του να τρέχεις μια αυτοκρατορία στη μόδα όπως η δική της, δεν της επέτρεπαν να ξαναγυρίσει στη μπάντα που την ανέδειξε.

Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x #friendshipneverends #girlpower

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Η άρνηση της Victoria οδηγούσε και τη Melanie C να αρνηθεί ένα reunion χωρίς αυτή και να ασχοληθεί αποκλειστικά με τα πετυχημένα solo project της στη μουσική. Όσο και αν πίεζαν η Geri, η Emma και η Mel B που κάποια στιγμή αποπειράθηκαν να επιστρέψουν μουσικά με το project GEM Spice Girls, δεν τα κατάφερναν. Αυτό τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με πηγές, η Victoria πείστηκε να δουλέψει ξανά μαζί με τα κορίτσια αφού τη διαβεβαίωσαν ότι δεν θα χρειαστεί να τραγουδήσει, ούτε και να κάνει παγκόσμια περιοδεία. 

Love u all so much!!! X Such a great day!! Thank u Simon! X VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η πιθανή επανένωση των Spice Girls για άλλο ένα Greatest Hits album, ένα talent show στην αγγλική τηλεόραση και ένα μερικά live στην Ασία θα αποφέρουν στο μεγαλύτερο girl band όλων των εποχών 50 εκατομμύρια δολάρια, 10 για το κάθε μέλος.

Καθόλου παράξενο με αυτό το αστρονομικό που δέχτηκε η Victoria Beckham το reunion του πιο πετυχημένου girl group στην ιστορία της μουσικές καθώς φήμες θέλουν ότι χρειάζεται και μία επενδυτική ένεση στο fashion brand της. Ο σύζυγός της David μόλις αγόρασε τη δική του ομάδα στο Miami, αλλά η Victoria είναι το μεγαλύτερο brand της οικογένειας των Beckham. Μια ανακοίνωση που μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω φαίνεται να επιβεβαιώνει όλα όσα γράφονται, αλλά τίποτα δεν είναι πιο απτή απόδειξη από τις φωτογραφίες της τραγουδίστριας στο instagram. Viva Forever και Girl Power για πάντα. Είμαστε τόσο έτοιμοι για αυτό το reunion.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα