Η Βανέσα Αδαμοπούλου φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τον 9 μηνών γιο της, Ιάσονα

«Όταν, πριν από εννέα μήνες πήρα στην αγκαλιά μου τον Ιάσονα, ένιωσα τρυφερότητα αλλά και θαυμασμό. Ανυπομονούσα να δω αυτό το πλασματάκι που είχα μέσα στην κοιλιά μου» λέει η Βανέσα Αδαμοπούλου για τον καρπό του έρωτά της με τον ηθοποιό Ιωάννη Παπαζήση. «Από τότε που έγινα μανούλα έμαθα να είμαι πιο υπομονετική, κάτι που δεν με χαρακτήριζε πριν. Συνειδητοποίησα πως, φέρνοντας στον κόσμο ένα παιδί, υπάρχει πλέον ένας άνθρωπος που εξαρτάται αποκλειστικά από σένα.

Πλέον τα ενδιαφέροντά μου έχουν προσανατολιστεί κι αλλού και νιώθω υπέροχα που μου έχουν ανοίξει νέοι δρόμοι. Αυτή την περίοδο ετοιμάζω το δικό μου blog για μαμάδες, busymom.gr, μαζί με τη ΣουζάναΠαπαφάγου, κλινική ψυχολόγο και μανούλα. Θα γράφουμε τις εμπειρίες μας ως σύγχρονες μαμάδες που θέλουμε να τα προλάβουμε και να τα συνδυάσουμε όλα με επιτυχία. Η στήλη μου, “Ημερολόγιο κούνιας”, είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο που κρατάω από την περίοδο της εγκυμοσύνης μου. Μέσα από αυτό θέλω να μοιραστώ τη δική μου εμπειρία με άλλες μανούλες. Η συμβουλή μου προς τις νέες μαμάδες είναι να κάνουν υπομονή τους πρώτους μήνες με το μωρό, προσπαθώντας να μην παραμελούν τον εαυτό τους. Αν οι ίδιες δεν είναι καλά, ούτε τα παιδιά τους θα γίνουν ευτυχισμένα» εξηγεί.

vanesa-adamopoulou-people-46-3.

Η Βανέσα, από τότε που έγινε μαμά, κατανοεί και τα άγχη της δικής της μητέρας που της φαίνονταν υπερβολικά. «Ως παιδί, με την αδελφή μου κοροϊδεύαμε τη μαμά μας, γιατί ρωτούσε συνεχώς αν έχουμε φάει και μας υπενθύμιζε να πάρουμε ζακετάκι ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες. Πλέον ζω κι εγώ με το άγχος αν ο Ιάσονας έχει φάει και αν κρυώνει. Απλά προσπαθώ να το κοντρολάρω όσο μπορώ για να μη γίνομαι γραφική».

Ποιο είναι το αγαπημένο τους παιχνίδι; «Με τον Ιάσονα μας αρέσει να παίζουμε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. Του τραγουδάω και μουρμουράει κι αυτός. Ευτυχώς είναι πολύ χαμογελαστό μωρό και τρελαίνομαι όταν βγάζει αυτές τις ακαταλαβίστικες κραυγούλες. Μετά τη γέννησή του ανακάλυψα πως κρύβω κι εγώ ένα παιδί μέσα μου».

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Πηγή: Peoplegreece.com