Η Τζιλ Μπάιντεν θα είναι η πρώτη….Πρώτη Κυρία που θα εργάζεται κανονικά
Instagram @drbiden

Η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει ξεκινήσει από νωρίς να σπάει τα στερεότυπα. Πρώτα με τους διεμφυλικούς Γερουσιαστές, έπειτα με την πρώτη γυναίκα Αντιπρόεδρο. Τώρα, μία ακόμη παράδοση πρόκειται να καταρριφθεί: Η νέα Πρώτη Κυρία, Τζιλ Μπάιντεν, δεν έχει καμία διάθεση να σταματήσει να εργάζεται. Σχεδιάζει να συνεχίσει κανονικά τη διδασκαλία της στο Κολλέγιο, χωρίς εκπτώσεις στο ωράριό της.

Σε συνέντευξή της στο CBS, είχε δηλώσει τον Αύγουστο πως πάνω απ’ όλα είναι εκπαιδευτικός. Η καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας με διδακτορικό στη Διδακτική, βοηθά πολλούς μετανάστες και πρόσφυγες να ενταχθούν στην αμερικανική κουλτούρα.

«Λατρεύω τις ιστορίες τους, λατρεύω το ποιοι είναι ως άνθρωποι και μου αρέσει που μπορώ να τους βοηθήσω να πορευτούν προς την επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά.

«Αν μπω στο Λευκό Οίκο, θα συνεχίσω κανονικά. Είναι σημαντικό και θέλω ο κόσμος να αρχίσει να εκτιμά τους δασκάλους και τους καθηγητές, να αναγνωρίσει το έργο τους, θέλω να βοηθήσω τον κλάδο μου», ανέφερε.

Για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ, η Πρώτη Κυρία θα εργάζεται. Στο πλευρό της στέκεται πάντα ο σύζυγός της, ο οποίος είχε πει σ’ ένα συνέδριο Δημοκρατικών πως «Όλοι εσείς εκεί έξω, σε ολόκληρη τη χώρα, απλώς σκεφτείτε την αγαπημένη σας δασκάλα που σας τη δύναμη να πιστέψετε στον εαυτό σας. Τέτοια Πρώτη Κυρία θα γίνει».

Η Τζιλ Μπάιντεν δίνει στις εργαζόμενες γυναίκες ένα πρότυπο, καθώς μπορούν να ταυτιστούν μαζί της. Δεν είναι απρόσωπη, επιβλητική κι απρόσιτη, αλλά δίνει την εντύπωση του «ανθρώπου της διπλανής πόρτας».

Πηγή: Fortunegreece.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα