Η Τζένη Μελιτά πήρε 4 κιλά και είχε καλό λόγο

Και όμως η διακοπή μιας κακής συνήθειας μπορεί να οδηγήσει σε μια άλλη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Τζένη Μελιτά, που συμμετέχει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, το Πρω1νό, αποκάλυψε σήμερα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι το τελευταίο διάστημα έχει πάρει 4 κιλά. Και ο λόγος; Κάποιος πολύ θετικός κατά τη γνώμη μας καθώς έκοψε το κάπνισμα. Η γλυκιά παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι απο τότε που έκοψε την κακή της αυτή συνήθεια έχει ακατάσχετη όρεξη για γλυκό. Μάλιστα ανέβηκε στη ζυγαριά και έβγαλε φωτογραφία τα κιλά της και guess what:  Έδειξε 55.6 κιλά που αν μας ρωτάτε την προσωπική μας άποψη τα θεωρούμε μια χαρά μη σας πούμε και λίγα.

Η Τζένη Μελιτά πήρε 4 κιλάΒέβαια η δημοσιογράφος όπως ξεκαθάρισε θα κάνει διατροφή για να χάσει αυτά τα κιλά που τη βαραίνουν, υπό τις οδηγίες της διατροφολόγου Κλειώς Δημητριάδου: «Πριν 4 μήνες έκοψα το κάπνισμα. Επιτέλους! Το μόνο αρνητικό που μου άφησε η διακοπή, είναι μια ακατάσχετη όρεξη για γλυκό. Έτσι κονόμησα 4 έξτρα κιλάκια. Είστε μαζί μου σε αυτήν την προσπάθεια; Μέχρι το τέλος του μήνα θα γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας».

Να σας θυμίσουμε εδώ ότι η γλυκιά Τζένη έχει σχέση με τον Σπύρο Μαργαρίτη, ο οποίος φέτος βρέθηκε στην ομάδα της Ελένης Μενεγάκη, και έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, ενώ από αρκετά νεαρή ηλικία εργαζόταν στο MTV Greece.