Η Taylor Swift μιλάει για την εποχή που «τρελάθηκε» περισσότερο

Με το νέο της άλμπουμ να σαρώνει στις μεγάλες μουσικές αγορές, η Τέιλορ Σουίφτ έδωσε συνέντευξη στο Rolling Stone και προσπάθησε να εξηγήσει ότι όσα της χρεώνουν κι η εικόνα της «ξινής» που έχουν οι άλλοι για εκεινη, είναι βασισμένα σε λάθος δεδομένα.

Η Σουίφτ ανέφερε ότι πολλές επιλογές γύρω από εκείνη, δεν λήφθηκαν από την ίδια, ενώ εξήγησε και τις αγκυλώσεις που παρουσιάζει η βιομηχανία του θεάματος ως προς τις γυναίκες.

«Για πάρα πολύ καιρό προσπαθώ να εξηγήσω ότι δεν είμαι εγώ ένας μαριονετίστας που κουνάει τα σχοινιά στην εμπορική μου παρουσία. Κι ούτε είμαι εγώ αυτή που κάθεται μια φορά την εβδομάδα σε ένα δωμάτιο συνεδριάσεων και εφαρμόζω όλες αυτές τις ιδέες.

Θεωρώ ότι οι άνθρωποι δεν τοποθετούν τις γυναίκες στη μουσική ως κάτι άλλο από ένα χαρούμενο, ταλαντούχο και τυχαίο συμβάν. Οι άνθρωποι αγαπούν τις γυναίκες στη μουσική γιατί μπορούν να δείξουν αυτή την πλευρά της επιτυχίας τους. Είναι μια εύκολη μετάβαση.

Δείτε το φινάλε του Game of Thrones. Εγώ προσωπικά ταυτίστηκα με την ιστορία της Ντενέρις γιατί κατέδειξε το πόσο πιο εύκολο είναι για μια γυναίκα να πετύχει μια φορά από το να παραμένει στην κορυφή, να συντηρεί αυτή την επιτυχία.

Προφανώς και κάνω μια μεταφορική σύγκριση και δεν αναφέρομαι σε αυτά που έκανε στο τέλος. Απλώς νομίζω πως η σειρά ήθελε να δείξει ακριβώς το πόσο εύκολα ανέβηκε στην κορυφή. Για μένα η περίοδος που τρελάθηκα περισσότερο ήταν όταν προσπαθούσα να διατηρήσω την επιτυχία μου με τον ίδιο τρόπο που την πέτυχα όταν ανέβηκα. Είναι εύκολο να πάρεις τη δύναμη, είναι δύσκολο να την κρατήσεις».

Πηγή: PeopleGreece