Η Τατιάνα Στεφανίδου σε μικρή ηλικία θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί σε καμπάνιες παιδικής μόδας

Δεν χωράει καμία αμφιβολία πως η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ. Τα ατελείωτα πόδια, η fit σιλουέτα, τα λεπτά χαρακτηριστικά και τα διαπεραστικά, γαλάζια μάτια της την κάνουν να ξεχωρίζει χωρίς καθόλου προσπάθεια ανάμεσα στις υπόλοιπες τηλεοπτικές περσόνες.

Αν νομίζατε πάντως πως η Τατιάνα δείχνει τόσο εντυπωσιακή και όμορφη χάρη στην ομάδα κομμωτών και makeup artists που έχει, κάνετε μεγάλο λάθος. Η απόδειξη ήρθε από μία φωτογραφία που ανάρτησε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται σε μικρή ηλικία. «Κι όμως το ξανθό κοριτσάκι στη μέση είμαι εγώ. Με τον ξάφελφο μου και τη φίλη μου τη Ζωίτσα, ένα καλοκαίρι στο Σούνιο. Ταξίδι στο χρόνο μετά από reunion σε οικογενειακό γάμο», έγραψε η ίδια στη λεζάντα. Η αλήθεια πάντως είναι πως αν βλέπαμε τυχαία αυτή την φωτογραφία, δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να καταλαβαίναμε πως το κοριτσάκι αυτό είναι η Τατιάνα Στεφανίδου σε μικρή ηλικία.

Με τα κατάξανθα μαλλιά και τα ανοιχτόχρωμα μάτια της ξεχωρίζει τόσο που είμαστε σχεδόν σίγουροι πως αν ήταν παιδί τώρα, θα έκανε καριέρα ως μοντέλο σε καμπάνιες παιδικής μόδας. It’s a fact: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε μικρή ηλικία είναι ένα από τα πιο όμορφα παιδάκια που έχουμε δει ever.  Συμφωνείτε;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram